Меню
Your Cart

Genesis XP 7680g Баркод скенер - 1D, 2D, PDF, Dotcode и Digimarc баркодове

Genesis XP 7680g Баркод скенер - 1D, 2D, PDF, Dotcode и Digimarc баркодове
Honeywell Genesis XP 7680g баркод скенер за 1D, 2D, PDF, Dotcode и Digimarc баркодове, поддържа USB, RS-232 и Keyboard Wedge, гаранция 36 месеца.
  • Модел: Genesis XP 7680g
  • Код: Genesis XP 7680g
  • MPN: XP 7680g

Honeywell Genesis XP 7680g сканира баркодове с до 20% по-бързо от предходни модели.

Genesis XP 7680g баркод скенерът е с подобрена технология за сканиране - повишава производителността и гарантира висока ефективност на работното място. Honeywell баркод четецът с лекота сканира бледо принтирани или повредени баркодове. Genesis XP 7680g прочита 1D, 2D, PDF, Dotcode и Digimarc баркодове от хартия или от дисплей на мобилно устройство. Genesis XP 7680g четецът на баркодове е оборудван с бутон за сканиране от горната страна на корпуса, с който операторите могат да използват скенерът като ръчен. Поддържа USB, RS-232 и Keyboard Wedge интерфейси за свързване.

Genesis XP 7680g баркод четецът заема минимално място на касата.

Honeywell Genesis XP 7680g настолен баркод скенер е проектиран с компактен и стилен дизайн, който го прави подходящ за работа в тесни пространства. Разполага с 360 градусов трицветен  светодиоден пръстен, който осветява зоната за сканиране и осигурява добра обратна връзка при прочитането на баркод. Светлината за декорирана е с мек и бял цвят, който не дразни окото и щади зрението на оператора. Баркод четецът е с функция за автоматично разпознаване на обекти, която напълно изключва всякакъв вид подсветка между сканиранията, така че да не отвлича вниманието.

Genesis XP 7680g баркод четецът се отличава с бърза и лесна интеграция.

Освен компактен, дизайнът на Genesis XP 7680g баркод скенерът разполага с разширени възможности за монтаж и разположение, което го прави адаптивен към променящите се нужди на работния процес. Основния модул на Genesis XP 7680g модела може да бъде използван и за Kiosk интеграция. Регулируемата стойка, която е  лесна за монтаж/демонтаж и закрепването на кабела под ъгъл позволяват скенерът да бъде поставен навсякъде. Honeywell предлага голямо разнообразие от инсталационни приложения и опции – стойка за монтаж на POS система, за монтаж върху стена или за вертикален монтаж.

Въпреки стилния си дизайн, баркод скенерът Genesis XP 7680g е с издръжлив корпус, преминал редица тестове според строги изисквания. Разполага с IP52 степен на защита срещу проникване на прахови и водни частици. Работи безпроблемно при температурни условия от 0°C до 50°C.

Genesis XP 7680g четецът на баркодове е основно приложим в сферата на търговията – хранителни магазини, търговски обекти, бензиностанции, ресторанти, аптеки и др.

Характеристики
МаркаHoneywell
ВидЖичен
ТехнологияImager (2D)
ИнтерфейсиUSB; RS232; KBW; IBM 46xx
Четене на кодове1D; 2D; Digimarc; PDF
Гаранция36 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече