Меню
Your Cart

TC52ax Мобилен компютър, Android, 5 inch, 2D, Wi-Fi, NFC, 4100 mAh

TC52ax Мобилен компютър, Android, 5 inch, 2D, Wi-Fi, NFC, 4100 mAh
TC52ax Мобилен компютър, Android 11, дисплей 5 инча, 1D Linear, 2D Imager, Wi-Fi 6 IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v/w/mc/ax, NFC, батерия Li-ion 4100 mAh, IP68, IP65, Bluetooth v5.1, 4 GB RAM, 64 GB Flash, 12 месеца гаранция
 • Модел: TC52ax Мобилен компютър
 • Тегло: 0.25kg
 • Размери: 15.50см x 7.55см x 1.86см
 • Код: 01ZM-TC52ax
 • MPN: Zebra-TC52ax

TC52ax – здрав мобилен компютър с Wi-Fi 6 с нови, иновативни функции за използване в помещенията

TC52ax е мобилен компютър с поддържане на връзка само по Wi-Fi, снабден с последните постижения в областта на мобилните технологии, включително Wi-Fi 6, нов вариант за сканиране на баркодове с увеличен радиус на действие с интелигентно фокусиране, средство за проследяване на устройства, ново решение Workstation Connect и Mobility DNA инструменти от Zebra Technologies. Това прави TC52ax перфектният мобилен компютър за служители, които работят във вътрешна среда.

TC52ax е нов мобилен компютър с Wi-Fi 6. TC52ax Мобилен компютър е и с ново разширение Workstation Connect, което позволява на потребителите да превръщат мобилните устройства на Zebra Technologies в мобилни работни станции. 

Това решение може да помогне да се повиши ефективността на работата на служителите, да се опрости инфраструктурата и да се повиши възвращаемостта на инвестициите в търговията на дребно, производството и складовата среда.

TC52ax е мобилен компютър, подходящ за проверка на цените и за търсене на стоки, за инвентаризация, преброяване на циклите, намаляване на опашките, за мърчандайзинг, за обработване на продажбите в онлайн магазините.

С помощта на Wi-Fi 6, с което работи мобилният компютър TC52ax от Zebra Technologies, производителите могат да увеличат пропускателна способност, което осигурява по-бърза реакция, дори ако в една мрежа се използват няколко устройства.

Мобилен компютър TC52ax предлага разширени възможности за сканиране на баркодове с  IntelliFocus, за да помогне на служителите да обхванат отдалечените горни рафтове и да приближи баркодовете. Тези възможности повишават производителността на бизнеса.

Освен това TC52ax е първият бизнес мобилен компютър от Zebra Technologies на базата на операционна система Android 11 с възможност за обновяване до Android 14 с функция Device Tracker. Тази технология за предаване на сигнала позволява на компаниите да проследяват и да намират изгубени устройства, дори и да са изключени или с паднала батерия.

TC52ax е първият мобилен компютър на Zebra, съвместим със Zebra Workstation Connect. Zebra Workstation Connect превръща мобилните компютри и таблети от този производител в мобилни работни станции, като така позволява на потребителите да зареждат приложения на голям екран директно от мобилните си устройства и да се свързват лесно с външни монитори, портативни скенери, принтери и клавиатури.

Осигурявайки големи възможности за безжично свързване и висока производителност, мобилният компютър Zebra TC52ax с Workstation Connect е основа за пълноценна и съвременна работна станция.

В кои области е подходящ за използване мобилен компютър TC52ax?

 • В търговията на дребно;
 • В производството;
 • В управлението на склада.

Кои са предимствата на мобилен компютър TC52ax от Zebra Technologies?

Изключително удобство за потребителите

Мобилният компютър TC52ax с познатата операционна система Android е с 5-инчов дисплей Full HD, който осигурява ясно изобразяване на информацията дори и при ярка слънчева светлина.

Устройството сканира безпогрешно баркодове, етикети, документи. Разширеният диапазон и увеличената скорост за предаване на данни в Wi-Fi мрежата при намалено потребление на енергия са само част от предимствата на TC52ax.

Най-новите технологични решения

С TC52ax получавате:

 • Максимална мощност за зареждане на съвременни и бъдещи приложения;
 • Голям избор от средства за определяне на местоположението;
 • По-бързи и надеждни свързвания по Wi-Fi мрежата при ниско потребление на енергия;
 • Висококачествено предаване на глас;
 • Цветна задна 13-пикселова камера за създаване на снимки и видеоклипове с висока резолюция;
 • Цветна предна 5-пикселова камера за разпознаване на лица и осъществяване на видео разговори и много други.

Уникални възможности, предлагани от Zebra Technologies

Mobility DNA решенията от Zebra позволяват мобилните компютри да се използват по-ефективно, като разширяват техните функционални възможности и опростяват управлението на мобилните устройства.

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Операционна системаAndroid 11
Размери (L x H x D)159 x 75.5 x 18.6 mm
Дисплей5 инча
WLANIEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v/w/mc/ax Wi-Fi
Степен на защитаIP68, IP65
PANBluetooth v5.1
Работна температура -20°C до 50°C
RAM4 GB
Flash64 GB
Сканиращ модул1D, 2D Imager
БатерияLi-ion 4100 mAh
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече