Меню
Your Cart

Термотрансферна лента WAX-Resin, 60 mm/300 m/Ф25 mm - ALP-WR014

Топ цена за Термотрансферна лента WAX-Resin, 60 mm/300 m/Ф25 mm - ALP-WR014 - ALP-WR014 (  )
Термотрансферна лента WAX-Resin, 60 mm/300 m/Ф25 mm - ALP-WR014
Черна WAX-Resin печатаща лента; ширина x дължина: 60 mm x 300 m
  • Модел: ALP-WR014
  • Тегло: 0.19kg
  • Код: 03R-WR014
  • UPC: ALP-WR014
  • MPN: 03R-WR014

Черна WAX-Resin печатаща лента; ширина x дължина: 60 mm x 300 m - за осъществяване на термотрансферен печат на етикети.

WAX-Resin лентите са съставени от материал, който е комбинация от восък и резин. Подходящи за висококачествен, бърз и дълготраен печат върху гланцирани етикети като полиетилен, полипропилен или полиестер – по-издръжливи на късане за разлика от хартиените етикети и с по-голяма защита на печата спрямо външни атмосферни влияния. Благодарение на восъчно-резиновите термотрансферни ленти  се постига високо ниво на устойчивостна напечатаните етикети към надраскване, размазване, контакт с влага, екстремни температурни условия или взаимодействие с някои видове химикали.

Това ги прави широко приложими основно в индустриални условияWAX-Resin лентите се използват най-често от принтери с плоски термоглави, както и от такива със странично или ъглово разположени елементи: near-edge или corner-edge. Восъчно-резиновите печатащи ленти (WAX-Resin) с дължина до 300 метра са съвместими основно с индустриалните етикетни принтери - Zebra, Sato, DATAMAX, Citizen, Intermec, Honeywell - които се отличават с голям капацитет на печатащата лента. Също така могат да се използват с по-новите модели настолни принтери - ZD220T, ZD620T, ZD500T от Zebra Technologies.

Широко разпространени са предимно в индустриални среди – производства, складове, транспортни и логистични центрове, както и в хранително-вкусовата промишленост, текстилната промишленост, сферата на електрониката, електротехниката и др.

Характеристики
МаркаAlpha Partner
Ширина (mm)60
Дължина (m)300
МатериалВосъчно-резинова лента - WAX-Resin
НавиванеFace-Out
Цвят на лентаЧерен
Вътрешен диаметър на шпулаФ25 mm
Продуктов номерALP-WR014

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече