Меню
Your Cart

Термотрансферна лента WAX, 40 mm/74 m/Ф12.5 mm - ALP-W001

Топ цена за Термотрансферна лента WAX, 40 mm/74 m/Ф12.5 mm - ALP-W001 - ALP-W001 (  )

Черна WAX печатаща лента, размер: 40 mm x 74 m - за осъществяване на термотрансферен печат на етикети.

Восъчната лента (WAX) от Алфа Партнър ЕООД е съвместима основно с настолните етикетни принтери на производителя Zebra Technologies –  GK420T и GC420T, чиято максимална дължина на термо лентата (ribbon) e 74 метра. Също така може да бъде използвана и от по-новите модели на производителя с 300 метров капацитет на печатащата лента, но поддържащи и рибони с дължина до 74 метра - ZD220T, ZD620T, ZD500T и др.

Освен със Zebra продукти, WAX лентатаот Алфа Партнър ЕООД е подходяща за употреба и от модели на други производители на пазара, като Citizen, Sato, Datamax, Toshiba и др. Восъчната WAX лента е подходяща за висококачествен и бърз печат върху термотрансферни хартиени етикети от велум - валцована хартия, без дървени примеси и без допълнително покритиеПостига се средно ниво на устойчивост на печата към надраскване, размазване и взаимодействие с някои видове химикали. Принтерите, за които са подходящи, са с плоски термоглави.

По-ниската температура, при която работят WAX   лентите, допринася за удължаване на живота на печатащата глава на принтера.

Намира приложение основно в складове, производства, логистични и дистрибуционни центрове, хранително-вкусовата промишленост, фармацията -  за етикетиране на стока, извършване на доставки и инвентаризация, за логистика, както и етикети за търговски обекти.

Характеристики
МаркаAlpha Partner
Ширина (mm)40
Дължина (m)74
МатериалВосъчна лента - WAX
НавиванеFace-Out
Цвят на лентаЧерен
Вътрешен диаметър на шпулаФ12.5 mm
Продуктов номерALP-W001

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече