Меню
Your Cart

Термотрансферна лента Premium WAX, 80 mm/74 m/Ф12.5 mm - ALP-PW006

Топ цена за Термотрансферна лента Premium WAX, 80 mm/74 m/Ф12.5 mm - ALP-PW006 - ALP-PW006 (  )

Черна Premium WAX печатаща лента; ширина x дължина: 80 mm x 74 m - за осъществяване на термотрансферен печат на етикети.

Восъчната Premium WAX  лента от Алфа Партнър ЕООД е съвместима основно с настолните етикетни принтери на производителя Zebra Technologies –  GK420T и GC420T, чиято максимална дължина на термо лентата (ribbon) e 74 метра. Също така може да бъде използвана и от по-новите модели на производителя с 300 метров капацитет на печатащата лента, но поддържащи и рибони с дължина до 74 метра - ZD220T, ZD620T, ZD500T и др. Освен със Zebra продукти, Premium WAX лентатаот Алфа Партнър ЕООД е подходяща за употреба и от модели на други производители на пазара, като Citizen, Sato, Datamax, Toshiba и др.

Premium WAX лентата е подходяща за висококачествен и бърз печат върху термотрансферни хартиени етикети от полугланц - средно-гланцирана хартия, с машинно покритие, без дървесни примеси. Постига се средно ниво на устойчивост на печата към надраскване, размазване и взаимодействие с някои видове химикали. Принтерите, за които са подходящи, са с плоски термоглавиПо-ниската температура, при която работят Premium WAX   лентите, допринася за удължаване на живота на печатащата глава на принтера.

Намира приложение основно в складове, производства, логистични и дистрибуционни центрове, хранително-вкусовата промишленост, фармацията -  за етикетиране на стока, извършване на доставки и инвентаризация, за логистика, както и етикети за търговски обекти.

Характеристики
МаркаAlpha Partner
Ширина (mm)80
Дължина (m)74
МатериалВосъчна лента - Premium WAX
НавиванеFace-Out
Цвят на лентаЧерен
Вътрешен диаметър на шпулаФ12.5 mm
Продуктов номерALP-PW006

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече