Меню
Your Cart

Самозалепващи термотрансферни етикети, полугланц, 100x425 mm/175 бр./Ф40/перфорация - APL-TT207

Топ цена за Самозалепващи термотрансферни етикети, полугланц, 100x425 mm/175 бр./Ф40/перфорация - APL-TT207
Самозалепващи термотрансферни етикети, полугланц, 100x425 mm/175 бр./Ф40/перфорация - APL-TT207
Самозалепващи термотрансферни етикети, полугланц, 100x425 mm/175 бр./Ф40/перфорация - APL-TT207 - - - Самозалепващи бели етикети за термотрансферен печат, размер: 100x425 mm., постоянно лепило, полугланц, с перфорация между етикетите, 175 етикети на рол

Самозалепващи бели етикети за термотрансферен печат, размер: 100x425 mm., постоянно лепило, полугланц, с перфорация между етикетите, 175 етикети на ролка на шпула Ф40 mm.  Лицевият материал на този вид етикети се състои от бяла хартия с гланцирано покритие, без дървесни примеси, а основата е съставена от глазин.

Използват се за осъществяване на термотрансферен печат с отлично качество и висок контраст, дори и на най-малките детайли.

Термотрансферните етикети от полугланц служат за по-дълготраен печат, като не избледняват с времето и се отличават с високо ниво на устойчивост към надраскване, зацапване или контакт с някои видове химикали. Издържат при различни атмосферни условия – екстремно ниска или висока температура, влага, UV-светлина и др.

Също така, благодарение на постоянното акрилно лепило на водна основазалепват безпроблемно върху голямо разнообразие от повърхности – пластмаса, грапави, извити основи и др. 

За да се осъществи печатът е необходима употребата на термотрансферна лента (ribbon), като качеството, с което ще се отпечата етикета зависи от правилния избор на печатаща лента.  Premium WAX восъчните ленти са най-подходящи и се препоръчват за употреба с ТТ етикети полугланц.

Самозалепващите етикети полугланц, на шпула Ф40 mm, са съвместими с настолни модели принтери на производителите Zebra Technologies, Honeywell, SATO,TSC, CITIZEN и др.

Намират приложение в условия изискващи висока скорост на печат и дълготрайно маркиране на елементи - складове, производства, логистика, транспорт. Служат за идентификация на продукти, за етикетиране на стока в търговски обекти, за инвентаризация, за рекламни и фирмени етикети и др.

Характеристики
МаркаAlpha Partner
Тип печатТермотрансферен
Ширина (mm)100
Височина (mm)425
МатериалХартия, полугланц
Размери на етикет (ширина x височина)100x425
Брой етикети на ролка175
Вътрешен диаметър на шпулаф40 мм
ЛепилоПостоянно лепило
Цвят на етикетБял
Продуктов номерAPL-TT207

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Тагове: 100/425 етикети
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече