Меню
Your Cart

XD5-40t термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi

XD5-40t термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi
Bixolon XD5-40t етикетен принтер, термотрансферен печат, резолюция 203 dpi, широчина на печат (max) 108 mm, USB +USB Host интерфейси, SLCS, BPL-Z (ZPLII), BPL-E (EPL) програмни езици, гаранция 12 месеца.

Етикетният принтер на Bixolon XD5-40t осъществява термодиректен и термотрансферен печат на етикети и е напълно съвместим с водещите на пазара програмни езици, такива като SLCS, PBL-Z и BPL-E. Този термотрансферен принтер за етикети поддържа и програмния език Smart Switch. Той има възможност за UHF RFID кодиране и печат, а също така се монтира и поддържа лесно.

При термотрансферния етикетен принтер XD5-40t на Bixolon, който ние от Алфа Партнър предлагаме като техен оторизиран партньор на много добра цена, е с високо качество на печат при резолюция 203 dpi. Той може да се свързва жично и безжично към мрежата - с 10/100 Ethernet или WLAN 802.11a/b/g/n.

Здравата печатаща глава, автоматичното отрязване и ролките, чиято сваляща се конструкция не изисква използването на инструменти, свежда до минимум разходите за експлоатацията и техническото обслужване.

Носителят за печат се зарежда супер лесно благодарение на компактната конструкция на капачето на принтера, с регулируеми датчици и калибриране в реално време за различни носители за печат: касови бонове, етикети, товарителници или гривни.

XD5-40t термотрансферен етикетен принтер на компания Bixolon се интегрира много лесно с драйвери за Windows, OPOS, Linux и MAC, като има възможност и Вие да си разработите Ваши приложения с помощта на пакета SDK.

Термотрансферният принтер за печат на етикети Bixolon XD5-40t осигурява най-добрата в своя клас надеждност. 4-инчовият (118 мм) термотрансферен принтер със средно ниво на печат на етикети е с конструкция, която се обслужва лесно, без инструменти, с няколко жични и безжични интерфейса, има допълнителен дисплей.

XD5-40t е термотрансферен етикетен принтер, подходящ за маркиране на стоки, печатане на цени, а също и за маркировка в производството, където качеството на печат трябва да е на изключително високо ниво.

Защо да изберете XD5-40t:

  • Супер производителност;
  • За термодиректен и термотрансферен печат;
  • Настолен етикетен принтер, подходящ за всяка сфера на дейност;
  • Удобно и лесно обслужване;
  • Режещ елемент със сензори за край на етикета;
  • За по-ефективна и бърза работа.

Изберете Bixolon етикетен термотрансферен етикетен принтер XD5-40t на добра цена от Alpha Partner – гаранция за високо качество, поддръжка и съдействие – за Вашите нужди!

Характеристики
МаркаBixolon
Метод на печатТермотрансферен, термодиректен
Размери (L x H x D)194 x 169 x 248 mm
Резолюция203 dpi
WLAN802.11a/b/g/n
Широчина на печат (max)108 mm
Работна температура5℃ до 40℃
ИнтерфейсиUSB +USB Host
Интерфейси - опционалниUSB + USB Host + Serial + Ethernet USB + USB Host + Serial + Ethernet + WLAN USB + USB Host + Serial + Ethernet + Bluetooth
Програмни езициSLCS, BPL-Z (ZPLII), BPL-E (EPL)
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече