Меню
Your Cart

XM7-40 Мобилен принтер за етикети и разписки, 203 dpi

XM7-40 Мобилен принтер за етикети и разписки, 203 dpi
XM7-40 Мобилен принтер за етикети и разписки, резолюция 203 dpi, IP54, широчина на печат (max) 108 mm, програмни езици SLCS, BPL-Z, BPL-C и BXL / POS, интерфейси USB, Bluetooth v5.0, метод на печат термодиректен, гаранция 12 месеца
  • Модел: XM7-40 Мобилен принтер
  • Тегло: 0.42kg
  • Код: XM7-40

Представената от Bixolon наскоро серия мобилни етикетни принтери XM7 са принтери за печат на етикети от индустриален клас, които се отличават с изумителна здравина. Те издържат на падане от височина до 2,1 метра и на удари в сурови условия на употреба.

XM7-40 мобилен принтер за печат на етикети от Bixolon осигурява на своите ползватели изключителна мобилност и е с изумителна скорост на печат върху подложка или без подложка.

XM7-40 мобилен принтер за печат на етикети и разписки разполага със стандартна интелигентна батерия за ефективно управление на състоянието ѝ и на жизнения ѝ цикъл, с най-добрите в своя клас възможности за свързване с Bluetooth и WLAN.

Мобилен етикетен принтер XM7-40 от компания Bixolon е с вграден разделител за етикети, регулируем държач за етикетни ролки и USB-C порт за зареждане на батерията. Той е с цветен дисплей, настройва се лесно – всичко това го прави уникален инструмент за много по-ефективна работа.

XM7-40 мобилен принтер за печат на етикети и разписки поддържа операционни системи Android, Windows, iOS, съвместим е с програмни езици SLCS, BPL-Z, BPL-C и BXL / POS.

Мобилният принтер за разписки и етикети от Bixolon XM7-40 е високотехнологично и надеждно устройство от премиум клас с много голяма производителност. Подходящ е за термодиректен печат на етикети с ширина от 50 до 112 мм със скорост 127 мм/с. Резолюцията на линейните и матричните баркодове е 203 dpi.

Мобилен принтер XM7-40 поддържа печат на 1D и 2D баркодове. Подходящ е за употреба в промишлеността, търговията на едро и дребно, при обслужване на терен, при транспорт и доставка на стоки.

Високата производителност на мобилния принтер XM7-40 се дължи на неговия микропроцесор с RAM памет 128 MB и Flash памет – 256 MB, които дават възможност да се зареждат бързо приложения и да се съхранява информация с него.

Безжичната връзка на принтер за печат на етикети и разписки Bixolon XM7-40 е гарантирана с Wi-Fi 802.11 a/b/g/n и Bluetooth v5.0 Classic & LE. А за автоматичното печатане отговаря комплект от 5 сензорни датчици.

Широкият LCD дисплей с QVGA резолюция облекчава значително работата на операторите. Може да се свърже чрез кабел в POS система посредством USB и RS-232 интерфейси.

Принтерът XM7-40 за печат на разписки и етикети е съвместим с всички версии на най-популярните операционни системи, а за създаването на дизайн на етикетите се използват мобилните приложения от производителя.

Мобилният принтер XM7-40 работи в автономен режим благодарение на Li-Ion батерия с обем от 6800 mAh. Времето до пълното ѝ зареждане е 6 часа.

Мобилен етикетен принтер Bixolon XM7-40 е направен от противоударна, висококачествена ABS пластмаса. Размерите му са малки и комфортни, което позволява работното място на потребителите му да се организира ергономично – с него може да се работи дори в тесни пространства.

Този мобилен принтер е с ниво на защита от прах и влага IP54 и може да се използва при работна температура от -15 до +50 градуса по Целзий и относителна влажност 10-80% без конденз. 

XM7-40 мобилен принтер на компания Bixolon, който ние от Alpha Partner предлагаме за своите клиенти на разумна цена, може да печата на различни носители със или без подложка, той е изключително надежден, с висока производителност на печат на етикети и уникални възможности за свързване за най-различни бизнес приложения както вътре, така и навън.

Можете да използвате този уникален мобилен принтер за разписки и етикети в сферата на пощенските услуги, в складове или в здравеопазването. Той е създаден така, че да не се чупи, ергономичен и удобен е – максимална производителност при работа с една ръка.

За Вашите нужди изберете страхотния мобилен принтер за печат на етикети и разписки XM7-40 от компания Bixolon – на много добра цена само от Алфа Партнър!

Характеристики
МаркаZebra Bixolon
Метод на печатТермодиректен
Резолюция203 dpi
Степен на защитаIP54
Широчина на печат (max)104 mm
Работна температура-15°C до 50°C
ИнтерфейсиUSB, Bluetooth v5.0
Програмни езициSLCS, BPL-Z, BPL-C, BXL / POS
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече