Меню
Your Cart

ZT411 Етикетен принтер, 203 dpi

ZT411 Етикетен принтер, 203 dpi
Zebra ZT411 Етикетен принтер, 203 dpiZebra Technologies подновява ZT400 Серията си индустриални етикетни принтери с нов модел – ZT411 - който се характеризира с голям набор от подобрени функционалности и нови такива.
  • Модел: ZT411 Етикетен принтер
  • Тегло: 16.33kg
  • Код: ZT411
  • UPC: ZT411
  • MPN: ZT411

Zebra ZT411 Етикетен принтер, 203 dpi

Zebra Technologies подновява ZT400 Серията си индустриални етикетни принтери с нов модел – ZT411 - който се характеризира с голям набор от подобрени функционалности и нови такива, в сравнение с предходния модел – ZT410. ZT411 покрива широк спектър от приложения, посредством възможността да работи при три различни резолюции на печат. Стандартно печата при резолюция от 203 dpi, като опционално се предлага и 300 dpi. Само този модел от Серията ZT400 има опция за висококачествено отпечатване на етикети при резолюция от 600 dpi.

ZT411 принтерът разполага със сгъваемия капак за смяна на консумативите

ZT411 служи за осъществяване на термотрансферен и термодиректен печат с широчина от 104 mm. Zebra принтерът повишава ефективността на работното място – опционално може да печата и кодира RFID етикети / тагове, дори и за метални повърхности. Термотрансферният принтер на Zebra е проектиран с голям 4.3 инчов сензорен дисплей и интуитивно меню с настройки по подразбиране, което позволява бързо осъществяване на необходимите конфигурации – основни настройки, промяна на език и др.

ZT411 разполага с множество опции за свързване

  • Стандартни - Ethernet, USB, USB Host, Serial и Bluetooth 4.1
  • Опционални - Dual-band 802.11ac за бърза и надеждна безжична връзка

Бързо и безпроблемно сдвояване с други устройства, чрез NFC – технология. Двата USB Host порта, с които е снабден индустриалният принтер, дават възможност за директно свързване на баркод скенер, клавиатура или  карта памет, в зависимост от нуждите на оператора. При проблем или генерирана грешка по време на принтиране, устройството сигнализира чрез промяна на цвета на екрана в червено, което дава възможност на операторите да проследяват статуса на устройството, дори и от по-голяма дистанция - без прекъсване на работния процес. Възможност за генериране на динамични QR кодове на дисплея на ZT411 – сканирайки кода, потребителите получават достъп до уеб портал с необходимата информация за разрешаване на проблема и видео уроци. Напълно съвместим с други Zebra принтери, ZT411 може да бъде използван с приложения и формати, които са присъщи за други модели от производителя.

Поддържа EPL и ZPL програмни езици. Zebra ZT411 е проектиран с устойчива метална конструкция и бутони тествани за издръжливост при многократни натискания. Използва се основно в производствени среди, складове, транспортни и логистични центрове, търговия на дребно и едро, здравеопазването и др.

Препоръчителна работна температура:

- термотрансферен печат: от 5° до 40° C

- термодиректен печат: от 0° до 40° C

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Метод на печатТермотрансферен, Термодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)104 mm
ИнтерфейсиEthernet, USB, RS-232, Bluetooth
Интерфейси - опционалниWi-Fi, Parallel
Програмни езициZPL, EPL, ZBI
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Тагове: Zebra принтер , ZT411
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече