Меню
Your Cart

DS4308 Баркод скенер 2D, стойка и USB кабел

DS4308 Баркод скенер 2D, стойка и USB кабел
Спрян от продажба
DS4308 Баркод скенер 2D, стойка и USB кабел
Zebra DS4308 жичен баркод скенер със стойка и USB кабел, сканиране на 1D и 2D баркодове, поддържани интерфейси USB, RS232, KBW, RS485, SSI, гаранция 60 месеца.
  • Модел: DS4308 Баркод скенер
  • Тегло: 0.70kg
  • Код: 01ZB-DS4308
  • UPC: DS4308

DS4308 Баркод скенер 2D със стойка и USB кабел

Дигиталните ръчни скенери DS4308 четат 1D и 2D баркодове - не се затрудняват дори кодовете да са наранени, надраскани или бледо разпечатани.  Справят се с разчитането както на отпечатаните на хартия, така и на електронните кодове. В устройствата е приложена PRZM Imaging - интелигентната технология на Zebra за  улавяне на 2D изображенията и ускоряване на декодирането им. Устройствата автоматично разпознават кой интерфейс е използван при присъединяването на кабел, избягва се сканирането на множество баркодове за настройване. Изключително удобство е голямата указателна точка, появяваща се при насочване на скенера към съответен баркод, както и фактът, че не е необходимо специално позициониране на кода спрямо скенера, за да бъде уловен.

Намали времето за чакане с DS4308 баркод четец

Вече няма период на изчакване за обработка на информацията - скоростта на прочитане на кода се равнява на бързината на натискане на бутона за сканиране от потребителя.

  • DS4308-SR модела може да чете стандартни UPC кодове от разстояние 71,1 cm. 
  • DS4308-HD (High Density) - модел, който сканира малки, плътни баркодове, често срещани при обозначенията на бижута,  електроника и електронни компоненти - разстоянието, от което успява да прочете стандарни UPC кодове е 41,9 cm.

DS4308 ръчните четци имат устойчива конструкция и са леки - предвидени за ежедневна употреба. В допълнение - светлината от светодиодите, излъчвана при всяко сканиране е мека, ненатрапчива - за предотвратяване умората на очите. Баркод четците предоставят възможност за настройване на звуковата индикация - така намират приложение както в тиха, така и в много шумна среда. Серията DS4308 е подходяща за използване в търговски обекти, при производство на електронни компоненти,  при извършване на логистични дейности, когато се прилагат маркетингови инициативи, свързани с електронни баркодове - например: мобилни карти за лоялност, организиране на събития, мобилни купони и други.

 

Характеристики
МаркаZebra Technologies
ВидЖичен
ТехнологияImager (2D)
ИнтерфейсиUSB, RS232, KBW, RS485, SSI
Четене на кодове1D, 2D
Гаранция60 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече