Меню
Your Cart

DS9208 Баркод скенер 2D

Топ цена за DS9208 Баркод скенер 2D - DS9208 Баркод скенер (  )
Спрян от продажба
DS9208 Баркод скенер 2D
DS9208 Баркод скенерTechnologies е проектиран със стилен и компактен дизайн, което го прави широко приложим. Бързо и лесно декодиране на линейни (1D), двумерни (2D) и PDF417.
  • Модел: DS9208 Баркод скенер
  • Тегло: 0.27kg
  • Код: DS9208
  • UPC: DS9208
  • MPN: DS9208

DS9208 Баркод скенер 2D

DS9208 баркод скенер от Zebra Technologies е проектиран със стилен и компактен дизайн, което го прави широко приложим. Бързо и лесно декодиране на линейни (1D), двумерни (2D) и PDF417 баркодове от различни повърхности – отлично се справя с прочитането на кодове както от екрана на мобилно устройство, така и от такива принтирани на хартияZebra баркод скенерът може да улавя множество кодове наведнъж, като препраща само необходимите – предварително дефинирани от оператора. 

DS9208 предлага два режима на работа за сканиране

Zebra четецът може да бъде използван като ръчен – не е необходимо да се повдигат тежки предмети, за да бъдат сканирани. Също така потребителите може да се възползват от режим „свободни ръце“ (hands-free) – за бързо сканиране и минимизиране на времето за изчакване. Потребителите получават добра обратна връзка от устройството – светлина и звук при успешно прочетен код. Силата на звуковия сигнал може да бъде регулирана. DS9208 разполага с Omnidirectional технологията от производителя – не е необходимо четецът да бъде подравняван спрямо баркода. Интегрираната стойка елиминира необходимостта от закупуване на допълнителни аксесоари. Издържа на многократни изпускания от 1.5 m върху бетон.

Намира приложение основно в сферата на търговията – супермаркети, бензиностанции и др.

Препоръчителна работна температура - 0° C до 40° C.

Характеристики
МаркаZebra Technologies
ТехнологияImager (2D)
ИнтерфейсиUSB
Четене на кодове1D, 2D
Гаранция36 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече