МАКСИМАЛНА ефективност на МИНИМАЛНА цена с новата серия TC21 & TC26 от Zebra

Искате да постигнете ефективност от най-високо ниво, но разполагате с ограничен бюджет, то вашето решение е TC21 / TC26 от производителя Zebra Technologies. TC21 и TC26 мобилните компютри са подходящи, както за средния, така и за малкия бизнес. Предлагат огромен набор от функционалности - голям дисплей, мощна батерия и  сканиращ модул, който може да се справи с всеки един баркод.

TC21 / TC26 мобилен компютър работи с Android 10 и е разработен с 5 Inch дисплей

Съвместими с бъдещи версии на Android, новите мобилни компютри от Zebra са интуитивни за работа и не изискват предварително обучение. Поддържат множество методи за безжично свързване - WiFi, Bluetooth, GPS и NFC – което прави устройствата с широк спектър на приложение. TC26 терминалите разполагат и с 4G и VoLTE свързаност. Големият 5 инчов сензорен дисплей допринася за лесно и бързо въвеждане на желаната информация, като спестява време и повишава продуктивността на работниците.

Zebra TC21 / TC26 мобилните терминали са изключително здрави

Мобилните компютри TC21 / TC26 са проектирани със здрава конструкция и разполагат със защита срещу прах, вода, сняг, екстремно ниски или високи температури.