Меню
Your Cart

ZT421 Етикетен принтер, 203 dpi

Zebra ZT421 Етикетен принтер, 203 dpi

ZT421, част от Серия ZT400 на Zebra Technologies, е следващо поколение индустриален принтер на добре познатия и успешен модел на производителя – ZT420. Zebra 6-инчовият етикетен принтер предлага висококачествен и бърз термотрансферен и термодиректен печат при резолюция от 203 dpi, със скорост 305 mm/sec и широчина на печата 168 mm. Опционално устройството може да работи и при 300 dpi. Термотрансферният принтер на Zebra е проектиран с голям 4.3 инчов сензорен дисплей и интуитивно меню с настройки по подразбиране, което позволява бързо осъществяване на необходимите конфигурации – основни настройки, промяна на език и др.

ZT421 има опция за кодиране на RFID етикети / тагове

ZT421 разполага с множество опции за свързване:

  • Стандартни - Ethernet, USB, USB Host, Serial и Bluetooth 4.1
  • Опционални - Dual-band 802.11ac за бърза и надеждна безжична връзка

Бързо и безпроблемно сдвояване с други устройства, чрез NFC – технология. Двата USB Host порта, с които е снабден индустриалният принтер, дават възможност за директно свързване на баркод скенер, клавиатура или  USB памет, в зависимост от нуждите на оператора. При проблем или генерирана грешка по време на принтиране, устройството сигнализира чрез промяна на цвета на екрана в червено, което дава възможност на операторите да проследяват статуса на устройството, дори и от по-голяма дистанция - без прекъсване на работния процес.

Възможност за генериране на динамични QR кодове на дисплея на ZT421 – сканирайки кода, потребителите получават достъп до уеб портал с необходимата информация за разрешаване на проблема и видео уроци. Напълно съвместим с други Zebra принтери, ZT421 може да бъде използван с приложения и формати, които са присъщи за други модели от производителя.

Поддържа EPL и ZPL програмни езици.

Zebra ZT421е проектиран с устойчива метална конструкция и бутони тествани за издръжливост при многократни натискания. Дизайнът на устройството предразполага за употреба дори в помещения с ограничено пространство, благодарение на сгъваемия капак за смяна на консумативите.

Използва се основно в производствени среди, складове, транспортни и логистични центрове, търговия на дребно и едро, здравеопазването и др.

Термотрансферен: от 5° до 40° C; Термодиректен: от 0° до 40° C.

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Метод на печатТермотрансферен, Термодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)168 mm
ИнтерфейсиEthernet, USB, RS-232, Bluetooth
Интерфейси - опционалниWi-Fi, Parallel
Програмни езициZPL, EPL, ZBI
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече