Меню
Your Cart

IH40 UHF RFID четец

IH40 UHF RFID четец
IH40 UHF RFID четец, степен на защита IP54, батерия 4000 mAh, сканиращ модул RFID, 1D, 2D Imager, PAN Bluetooth v5.0, работна температура -10° до 40°C, гаранция 12 месеца
 • Модел: IH40 RFID четец
 • Тегло: 0.44kg

Днес търговците на дребно, веригата за доставки и транспортните и логистичните мениджъри са под голямо напрежение, защото трябва да проследяват и управляват наличностите и пратките и да осигурят те да бъдат на правилното място и в точното време.

Ако има неточности в инвентара в магазините, може да се появят проблеми с недостатъчна наличност на стоки, изгубени поръчки и недобро клиентско обслужване, която се отразява зле на лоялността на клиентите към целия бизнес.

IH40 UHF RFID четец е ново поколение устройство от Honeywell, предназначено за служителите в търговията на дребно, склада, транспорта и логистиката, а също и за производството.

IH40 UHF RFID четецът разширява възможностите за управление на наличностите в магазините и складовете, като повишава точността в отчета, намалява несъответствията в търсенето и поддържа запасите в склада. Правилното комплектуване на поръчките с помощта на ръчния RFID четец IH40 UHF осигурява многоканалност.

 • С IH40 UHF RFID четец от Honeywell служителите в склада ще могат да намалят значително времето за събиране и поместване на наличностите, а също ще им помогне да повишат точността при инвентаризация, при изпълнение на поръчки, при изпращане на пратки и при проверка и потвърждаване на доставки.
 • В сферата на транспорта и логистиката служителите могат да повишат ефективността си в сортирането и доставката с RFID ръчен четец от Honeywell IH40 UHF.
 • Служителите в производството могат да съхраняват наличности за производствената линия, увеличавайки обема на производството.
 • Служителите в магазините, складовете и в заводите могат да преброят наличностите 25 пъти по-бързо, отколкото ако използват баркодове – само за часове, което помага наличността да се обновява по-често и нивото на запасите да се управлява по-точно.

Лек и ергономично проектиран, Honeywell IH40 RFID четец, съчетан с високопроизводителен мобилен компютър от Honeywell, предлага най-доброто в класа UHF, а също и 1D/2D сканиране, RFID обхват и скорост.

IH40 UHF RFID четец позволява на служителите да сканират RFID тагове и баркодове само с едно устройство. IH40 UHF RFID четец е перфектно устройство за RFID приложения със стандартен диапазон и може да сканира RFID тагове от разстояние до 6 метра!

Батерията на IH40 UHF RFID четец е с голям капацитет, може да се сменя в полеви условия, като обикновено стига за цяла работна смяна. IH40 UHF RFID четецът на Honeywell осигурява по-бързо изпълнение на задачите и улеснява работата.

Ключови предимства на IH40 UHF RFID четец

 • IH40 UHF RFID четецът, заедно с мобилен компютър, е комплексно решение за преброяване на наличностите в търговията на дребно, за управление на наличностите и за други работни процеси. Това предимство помага за увеличаване на доходите, печалбите и броя на клиентите.
 • Високата скорост на сканиране на RFID тагове повишава ефективността и намалява загубите.
 • IH40 UHF RFID четецът се зарежда заедно с мобилния компютър, което улеснява и ускорява процеса на зареждане. Позволява да се зарежда както само батерията, така и цялото устройство.
 • Връзката към мобилен компютър е директна, не се губи време.
 • Ергономична дръжка, балансиран дизайн за продължително ползване в различни условия.
 • Изключително голямото разстояние за сканиране повишава производителността и намалява обема на ръчния труд.
 • Батерия с капацитет 4000 mAh – осигурява непрекъснатост в работата за дълъг период от време.
Характеристики
МаркаHoneywell
Размери (L x H x D)190 x 79 x 154 mm
Степен на защитаIP54
PANBluetooth v5.0
Работна температура-10° до 40°C
Сканиращ модулRFID, 1D, 2D Imager
Батерия4000 mAh
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече