Меню
Your Cart

IH25 UHF RFID четец

IH25 UHF RFID четец
IH25 UHF RFID четец, Степен на защита IP54, батерия 4000 mAh, PAN, Bluetooth v5.0, сканиращ модул RFID, 1D, 2D Imager, гаранция 12 месеца
 • Модел: IH25 RFID четец
 • Тегло: 0.44kg

IH25 UHF RFID четец от Honeywell е мобилно устройство от индустриален клас за прочитане и запис на RFID тагове. Това устройство може да се използва в търговските зали на магазини, в логистични центрове, в транспорта, складовете, производството.

Функционални възможности на IH25 UHF RFID четец

Honeywell позиционира IH25 UHF RFID четеца като устройство за ръководители на компании, на които им е нужна сигурност, ефективност и безопасност в управлението на корпоративните данни, но са ограничени от възможностите на съществуващите системи.

IH25 UHF RFID четецът е с мощен сканиращ модул за RFID тагове и етикети (стандарт EPC Global, клас 1, поколение 2), който включва антена с кръгова поляризация.

Поддържани параметри:

 • Ефективна излъчваща мощност – 100 мВт;
 • Номинална дистанция за сканиране и запис – 6 м и 3 м съответно;

Връзката с мобилен компютър (CT40 или ScanPal EDA51) се осигурява посредством безжична връзка. Така, освен RFID тагове, можете да сканирате линейни или двумерни баркодове (1D и 2D).

Основен комплект

В основния комплект има:

 • RFID четец Honeywell IH25 UHF;
 • USB кабел (тип C, 1.2 m);
 • Батерия;
 • Захранващ адаптер.

Възможности за свързване на IH25 UHF RFID четец

Свързването на RFID четеца IH25 UHF с мобилен компютър се случва посредством Bluetooth v5.0 BLE. Преносът на данни се осъществява със скорост 2 мегабита в секунда. Поддържа и Simple Secure Pairing технология за свързване на Bluetooth устройства. Използват се протоколи DIS, BAS.

RFID четецът е с може да се използва жично с USB кабел за свързване на периферия и зареждане на батерията.

Комплексна автоматизация с IH25 UHF RFID четец

IH25 UHF RFID четец от Honeywell може да се използва за автоматизиране на бизнес процесите в предприятия и фирми, където се извършва дейност с RFID тагове, с помощта на които мгат да се контролират наличностите в склада и в магазините няколко пъти по-бързо, отколкото с обикновените 1D и 2D баркодове.

IH25 UHF RFID четецът събира данните, DataMobile RFID програмите в терминала ги обработват и предават на управляващото устройство (компютър). С помощта на IH25 UHF RFID четец можете бързо и без грешка да извършвате търговски и складове операции:

 • Приемане на стоки;
 • Изпращане на продукти;
 • Инвентаризация;
 • Комплектуване на поръчки.

За настройването и адаптирането на софтуера към задачите на фирмата потребителите поставят тикчета на функциите, които са им необходими.

Програмите могат да се интегрират във всяка система за стоково счетоводство, използвана във фирмата.

Обмяната на данни се осъществява офлайн или онлайн, което зависи от версията на DataMobile. Колкото по-нова е, толкова повече функции ще има IH25 UHF RFID четецът.

Външен вид на RFID четеца IH25 UHF и употреба

IH25 UHF RFID четецът на Honeywell е със здрав пластмасов корпус, който издържа на многократни изпускания върху твърда бетонова повърхност от височина до 1,2 метра при стайна температура и на 1000 удара от 0,5 метра.

Степента на защита на IH25 UHF RFID четеца е IP54, защитен е от прах, от влага и водни пръски – можете да работите с него и в дъжд.

RFID четецът IH25 UHF е с дръжка с бутон за сканиране. Отстрани на панела има UBS букса, бутон за включване/изключване и за управление („Режим“), с който можете да преминавате от режим на сканиране на 1D/2D баркодове към режим на RFID сканиране. Отгоре е гнездото за свързване на дръжката с устройството.

Размерите на RFID четеца са 185 х 77,8 х 147 mm, а теглото му е 430 грама. Има увеличител и 4 светодиода с пиктограми, които дават информация за състоянието на устройството (светят с различни светлини). 

IH25 UHF RFID четец – програми и операционна система

IH25 UHF RFID четецът от Honeywell се свързва с устройства на базата на опрационна система Android. Тази операционна система е съвместима с приложението HONDFIR, което може да се използва с това устройство. Инсталира се на мобилното устройство и това разширява възможностите му.

Поддържа и интеграция със странични продукти с помощта на SDK (средства за разработка, които позволяват на програмните специалисти да създават приложения за различни платформи).

Ако имате нужда от добро устройство за сканиране на RFID тагове, добър избор е именно IH25 UHF RFID четец от Honeywell!

Характеристики
МаркаHoneywell
Размери (L x H x D)185 x 77.8 x 147 mm
Степен на защитаIP54
PANBluetooth v5.0
Работна температура-10ºC до 40ºC
Сканиращ модулRFID, 1D, 2D Imager
Батерия4000 mAh
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече