Меню
Your Cart

TC52x Мобилен компютър, Android, 5 inch, 2D, Wi-Fi, NFC, 4150 mAh

TC52x Мобилен компютър, Android, 5 inch, 2D, Wi-Fi, NFC, 4150 mAh
TC52x Мобилен компютър, Android 10, дисплей 5 инча, 2D Imager, Wi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v/w, NFC, батерия Li-ion 4150 mAh, IP68 и IP65, Bluetooth v5.0, RAM 4 GB, Flash 32 GB, гаранция 12 месеца, работна температура от -20°C до 50°C
 • Модел: TC52x Мобилен компютър
 • Тегло: 0.25kg

TC52x Мобилен компютър – максимално здрава конструкция, максимално високи характеристики за производителност, продуктивност и лесна употреба

TC52x Мобилен компютър от Zebra Technologies осигурява ненадмината надеждност. Този мобилен компютър е иновация в света на мобилните устройства, като прокарва път за нови приложения, които ще осигурят по-голяма ценност и основа за бъдеща употреба, например на платежни решения.

Наличието на много Mobility DNA инструменти опростява всичко – от потребителския интерфейс до управлението на устройствата, интеграцията и разработването на приложения.

TC52x е уникален мобилен компютър за своите потребители

Сканиращият модул осигурява лесно насочване, голяма зона за сканиране на разстояние до 60 см и лесно сканиране на големи баркодове от близко разстояние.

Най-добрият в класа си зелен лазерен прицел е предназначен за широк диапазон на сканиране. Лазерът се насочва лесно и точно в целта в целия диапазон на сканиране дори и при силна слънчева светлина. Сканирането на баркодове с мобилния компютър TC52x е надеждно и бързо – от първия път при всяко сканиране.

Какви предимства има още TC52x?

 • Издръжлива батерия (до 14 часа без презареждане) и режим на „гореща“ замяна

TC52x има функция и за бързо зареждане, което Ви позволява за рекордно бързо време да заредите и подготвите батерията за работа.

 • Вграден Bluetooth

За проследяване при изгубване на устройството.

 • Максимална производителност на приложенията

Благодарение на мощния му процесор можете бързо да преминавате на различни приложения.

 • Съвременен сензорен Full HD 5-инчов дисплей

Повече място за преглед на повече информация. С този дисплей ще можете да работите дори при влажно и мокро време, с ръкавици или стилус.

 • Надежден и готов да работи и в неблагоприятни условия

TC52x може и да изглежда като смартфон, но е разработен за фирми и предприятия. Издържа на падане върху бетон и на вода, може да работи в дъждовно време, в сняг и в прашна среда. Херметически затворен корпус за по-голяма сигурност.

 • Голяма скорост на Wi-Fi предаване при пестене на енергията на батерията
 • Качествено предаване на глас

Благодарение на трите си микрофона и технологията за шумопотискане може да се чуе всяка дума, дори и на най-шумните места. Zebra Technologies осигурява ясно предаване на глас навсякъде с мобилния компютър TC52x – в склада или в търговската зала, на стълбището или на паркинга.

 • Качествени снимки и видеа

TC52x е със задна 13-мегапикселова камера, чрез  която могат да се правят снимки и видео с висока детайлизация – много подходящи за потвърждаване на състоянието/доставката/обслужването/поддържането и т.н.

 • Предна 5-мегапикселова камера за работа със съвременните приложения
 • Bluetooth v5.0 – два пъти по-висока скоро, 4 пъти по-широк радиус на действие, по-ниско потребление на енергия

Високата скорост на предаване на данни прави използването и производителността на периферните Bluetooth устройства по-гъвкави. А ниското потребление на енергия Ви осигурява по-продължителна работа с мобилния компютър.

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Операционна системаAndroid 10
Размери (L x H x D)155 x 75.5 x 18.6 mm
Дисплей5 инча
WLANIEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v/w; Wi-Fi
Степен на защитаIP68, IP65
PANBluetooth v5.0
Работна температура-20°C до 50°C
RAM4 GB
Flash32 GB
Сканиращ модул1D, 2D Imager
БатерияLi-ion 4150 mAh
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече