Меню
Your Cart

ScanPal EDA5S Мобилен компютър, Android, 5.5 inch, 2D, Wi-Fi, 4G LTE, NFC, 3060 mAh

ScanPal EDA5S Мобилен компютър, Android, 5.5 inch, 2D, Wi-Fi, 4G LTE, NFC, 3060 mAh
ScanPal EDA5S Мобилен компютър, Android 11, дисплей 5.5 inch, 2D, сканиращ модул 1D, 2D Imager, Wi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, 4G LTE, NFC, батерия Li-ion 3060 mAh, степен на защита IP67, PAN Bluetooth v5.1, RAM 3 GB, 4 GB, Flash 32 GB, 64 GB, гаранция 12
 • Модел: EDA5S Мобилен компютър
 • Тегло: 0.42kg

ScanPal EDA5S Мобилен компютър е новият мобилен компютър на Honeywell от серията ScanPal, оборудван с 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon с честота 2,0 GHz и надеждна безжична връзка чрез NFC, Wi-Fi 5, Bluetooth v5.1 и 4G LTE.

Уникалният 5,5-инчов сензорен дисплей Gorilla Glass и ергономичният индустриален дизайн на мобилен компютър ScanPal EDA5S ще Ви помогнат да го ползвате удобно. Лекият и тънък дизайн на мобилния компютър ScanPal EDA5S ще направят така, че потребителите му да могат лесно да управляват устройството с една ръка, да го носят в  джоба си и да им е удобно през целия ден.

Предимства на Honeywell мобилен компютър ScanPal EDA5S

 • 13-мегапикселовата задна камера на ScanPal EDA5S мобилен компютър ще позволи на потребителите да правят снимки с висока резолюция, за да бъде документацията с високо качество, а 5-мегапикселовата предна камера ще им позволи да провеждат видеоразговори.
 • ScanPal EDA5S е мобилен компютър със съвършено нов и мощен сканиращ модулHoneywell S00703, който осигурява точно и бързо сканиране дори и на повредени или непълни баркодове.
 • Със здрав корпус и херметичност със степен на защита IP67 мобилен компютър ScanPal EDA5S от Honeywell може да работи в тежки и сложни условия на околната среда.
 • Батерията на мобилен компютър ScanPal EDA5S е с капацитет 3060 mAh, с което ще Ви осигури до 8 часа непрекъсната работа. Освен това батерията се сваля лесно и се зарежда много бързо.
 • Мобилният компютър от Honeywell ScanPal EDA5S поддържа едновременно една нано SIM карта и една eSIM карта. eSIM картата осигурява лесно управление при на абонаментите на различни мобилни оператори, което позволява да преминавате лесно от мрежата на един оператор в мрежата на друг, без да трябва да работите с няколко физически SIM карти.
 • ScanPal EDA5S е мобилен компютър, изграден на базата на операционна система Andoird 11, като може да се обнови до Android 13. Това ще елиминира проблемите с обслужването и ще Ви осигури дългосрочна функционалност на устройството.

Мобилен компютър ScanPal EDA5S е одобрен в съответствие с AER (Android Enterprise Recommended), инициатива на Google, която помага на компаниите да избират, да разгръщат и да управляват устройствата и услугите на Android сигурно и по възможно най-добрия начин.

В кои сфери е подходящо да се използва ScanPal EDA5S мобилният компютър на Honeywell?

За работниците на предна и задна линия в:

 • Търговията на дребно;
 • Транспорта;
 • Логистиката.

ScanPal EDA5S е ново поколение мобилен компютър, който върши наистина чудесна работа за бизнеса!

Характеристики
МаркаHoneywell
WAN4G LTE
Операционна системаAndroid 11
Размери (L x H x D)159mm x 75 mm x 11.2mm
Дисплей5.5 inch
WLANWi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Степен на защитаIP67
PANBluetooth v5.1, NFC
Работна температура-10°C до +50°C
RAM3 GB, 4 GB
Flash32 GB, 64 GB
Сканиращ модул1D, 2D Imager
БатерияLi-ion 3060 mAh
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече