Меню
Your Cart

Thor VM3A Компютър, Android, 12.1 inch, Wi-Fi, NFC

Thor VM3A Компютър, Android, 12.1 inch, Wi-Fi, NFC
Thor VM3A Компютър, Android 9 Pie, дисплей 12.1 inch, Wi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, NFC, Bluetooth v5.0, степен на защита IP66, , RAM 4 GB, Flash 32 GB, работна температура -30°C до +50°C, гаранция 12 месеца

Thor VM3A Компютър с операционна система Android и 12-1-инчов дисплей от Honeywell за мотокари в складове и производствени предприятия е с иновативни функции, които помагат да бъдат изключени паузите в работния процес и да получите максимална възвращаемост на вложенията си.

Защитеният мобилен компютър за мотокари Thor VM3A е с всички предимства на платформата Honeywell Mobility Adge™, включително възможността за бърза инициализация, сертификация на приложенията и разнообразни мобилни решения за границите на едно предприятие.

Thor VM3A може да бъде обновен до Android R (11) и осигурява широка поддържка на ъпгрейдите за системата за безопасност и голяма възвращаемост на вложенията.

Разширените средства за настройване на конфигурацията и програмите улесняват решението на често повтарящи се задачи, такива като настройване на устройствата и разпространение на ъпгрейдите за безопасност и на програмите.

Мощният, компактен и ергономичен компютър Thor VM3A за мотокар не пречи на видимостта и има много иновативни функции, които могат да повишат максимално производителността Ви и да намалят или изобщо да премахнат паузите в работния процес.

Благодарение на високо производителния процесор Qualcomm® 660, софтуерната клавиатура и WLAN 2x2 MIMO служителите Ви ще могат да работят по-ефективно и винаги ще са свързани. Големият 12,1-инчов дисплей, който издържа на въздействието на екстремни температури, Ви гарантира възможността за разчитане на информацията както вътре, така и под открито небе. Може да се допълни с резистивен или капацитивен сензорен дисплей, а също и с допълнителен нагревател на екрана за работа в хладилни камери например.

Системата за закрепване Smart Dock позволява мобилните компютри да бъдат заменяни бързо, в случай на повреда на мотокара или при промяна в работните задачи, което значително намалява загубите по поддръжка и обслужване, а освен това повишава ефективността на работата.

Благодарение на свалящия се преден панел, който може да се смени на място, повреденият компютър за мотокари за складове и в предприятията може да се ремонтира, вместо да се замени напълно. Това позволява да се намалят разходите за резервни части, а също така да се спести време и да се намалят експлоатационните разходи, тъй като обслужването на сензорния дисплей или клавиатурата може да се осъществи и от Вашия технически персонал.

Предимства на Thor VM3A от Honeywell

  • Достъпността на обновяванията за безопасност е не по-малко важна за максималния срок на експлоатация на мобилния компютър за събиране на данни от степента на защитата му. За компютрите за събиране на данни на платформата Mobility Adge™ срокът за предоставяне на такива обновления е увеличен на 5 години, в сравнение с обикновените устройства на базата на операционна система Android.
  • Не търсете компромис между оптималната производителност, намаляването на загубите и IT поддръжката. Всички мобилни компютри за събиране на данни на основата на Honeywell Mobility Adge™ са с обща апаратна и програмна платформа. От гледна точка на IT отдела, това са еднакви устройства.
  • Апаратната платформа Mobility Adge™ и инструментите, съпровождащи жизнения цикъл от индустриален клас, осигуряват интеграция, възпроизводимост и мащабируемост за бързо и безопасно разработване, разклоняване, управление на производителността и жизнения цикъл.
  • По-ниските експлоатационни загуби също се дължат на наличието на свалящия се с лекота преден панел и на възможността да се подменя от потребителите, вместо да се връща компютърът в базата за ремонт.
  • Функцията Smart Dock на мобилния компютър от Honeywell Thor VM3A позволява компютърът да се монтира и демонтира за броени секунди, без да трябва да се използват кабели, като с това се намаляват загубите по поддръжката и обслужването му при минимални капитални разходи.
Характеристики
МаркаHoneywell
Операционна системаAndroid 9 Pie
Дисплей (inch)12.1 inch
Размери (L x H x D)318 x 260 x 62 mm
WLANIEEE 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi
Степен на защитаIP66
PANBluetooth v5.0
Работна температура-30°C до +50°C
RAM4 GB
Flash32 GB
Устойчивостустойчив на вибрации, удари
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече