Меню
Your Cart

WT6300 Мобилен компютър, hands-free, Android, 3.2 inch, Wi-Fi, 3350 mAh/5000 mAh

WT6300 Мобилен компютър, hands-free, Android, 3.2 inch, Wi-Fi, 3350 mAh/5000 mAh
WT6300 Мобилен компютър, hands-free, Android 11, дисплей 3.2 инча, Wi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth v5.0, 3 GB RAM, 32 GB Flash, IP65, 3350 mAh, 5000 mAh, гаранция 12 месеца, работна температура от –30°C до 50°C

WT6300 Мобилен компютър – мощен индустриален портативен компютър, който може да се управлява без ръце!

Електронната търговия се развива с много бързи темпове и днес за комплектуване и сортиране се наемат хора на пълен работен ден.

Това се случва не само по складовете, а и в обектите за търговия на дребно, където поръчките, оформени през интернет, трябва да са готови за издаване само след няколко часа.

Повишете производителността на служителите си с помощта на мобилния компютър WT6300, който поддържа безконтактно управление. Той е изграден на базата на модела WT6000 от Zebra Technologies, но има по-нови възможности, което ще позволи да излезете на едно по-високо ниво в производителността и точността на оформяне на поръчките.

За служителите, свикнали да въвеждат данни посредством бутони, е предвидена външна клавиатура. Увеличена е мощността на процесора, обемът на RAM и Flash паметта.

Сега приложенията работят мълниеносно бързо. Мобилният компютър WT6300 е готов за работа в бъдещето – работи с операционна система Android 10 с възможност за обновяване до Android 11.

Компютърът е защитен от външни въздействия и е подходящ за работа и в най-неблагоприятните условия, включително и в хладилни камери. Усъвършенстван е Wi-Fi модулът за безпроблемно свързване към мрежата. Благодарение на Bluetooth v5.0 мобилният компютър WT6300 работи с широк асортимент от периферни устройства.

Удобен през целия ден

Ниското тегло, здравината и превъзходната ергономичност осигуряват неповторим комфорт при управлението без ръце. Най-добрата в своя клас микрорегулируема система за закрепване няма точки, които да притискат ръката. Центърът на тежестта е много малък, благодарение на което се намалява напрежението в мускулите и умората на служителите.

Чувствителността на екрана автоматично се повишава, ако устройството се използва с ръкавици, например при работа в хладилна камера.

Лесен преход от Windows и мобилните компютри от старо поколение

WT6300 мобилен компютър от Zebra Technologies поддържа традиционните приложения благодарение на външната клавиатура. При преминаването към Android на служителите Ви няма да им се налага да променят вида на приложенията и навиците си да работят с тях, защото заучаването на новите функции ще мине без никакви усилия и проблеми.

Съвместимостта на аксесоарите с тези на модела WT6000 ще позволи да не губите вложения в аксесоари, които вече имате.

Най-мощните устройства Zebra

Съвременният процесор на мобилния компютър WT6300 осигурява производителност на приложенията на ниво настолен компютър, при това батерията му работи много дълго. Операционната система Android 10 с възможност за ъпгрейд до Android 11 осигурява перфектна поддържа на новите технологии. При модела WT6300 се използват същите операционна система и платформа, като при другите устройства на Zebra Technologies, затова управлението на този мобилен компютър няма да затрудни никого.

Преносим компютър WT6300 – сърцето на комплексните мобилни решение от Zebra – изберете сега за Вашия бизнес!

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Операционна системаAndroid 11
Дисплей (inch)3.2 инча
Размери (L x H x D)121 x 89 x 20 мм D и 34 мм
WLANWi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Степен на защитаIP65
PANBluetooth v5.0
Работна температура–30°C до 50°C
RAM3 GB
Flash32 GB
БатерияLi-ion 3350 mAh, 5000 mAh
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече