Меню
Your Cart

Самозалепващи термотрансферни етикети, полугланц, Fi68 mm/2200 бр./Ф76/кръгли - APL-TT135

Топ цена за Самозалепващи термотрансферни етикети, полугланц, Fi68 mm/2200 бр./Ф76/кръгли - APL-TT135 - APL-TT135 (  )
Самозалепващи термотрансферни етикети, полугланц, Fi68 mm/2200 бр./Ф76/кръгли - APL-TT135
Самозалепващи термотрансферни етикети, полугланц, Fi68 mm/2200 бр./Ф76/кръгли - APL-TT135 - APL-TT135 - Термотрансферни етикети - Самозалепващи бели етикети с кръгла форма,  за термотрансферен печат, размер: Fi68 mm. (диаметър 68 mm), постоянно лепило, по
25.35 лв.
  • Модел: APL-TT135
  • Тегло: 1.79kg
  • UPC: APL-TT135

Самозалепващи бели етикети с кръгла форма,  за термотрансферен печат, размер: Fi68 mm. (диаметър 68 mm), постоянно лепило, полугланц, 2200 етикети на ролка на шпула Ф76 mm. Лицевият материал на този вид етикети се състои от бяла хартия с гланцирано покритие, без дървесни примеси, а основата е съставена от глазин.

Използват се за осъществяване на термотрансферен печат с отлично качество и висок контраст, дори и на най-малките детайли.

Термотрансферните етикети от полугланц служат за по-дълготраен печат, като не избледняват с времето и се отличават с високо ниво на устойчивост към надраскване, зацапване или контакт с някои видове химикали. Издържат при различни атмосферни условия – екстремно ниска или висока температура, влага, UV-светлина и др.

Също така, благодарение на постоянното акрилно лепило на водна основа, залепват безпроблемно върху голямо разнообразие от повърхности – пластмаса, грапави, извити основи и др. 

За да се осъществи печатът е необходима употребата на термотрансферна лента (ribbon), като качеството, с което ще се отпечата етикета зависи от правилния избор на печатаща лента.  Premium WAX восъчните ленти са най-подходящи и се препоръчват за употреба с ТТ етикети полугланц.

Самозалепващите етикети полугланц, на шпула Ф76 mm, са съвместими с индустриални модели принтери на производителите Zebra Technologies, Honeywell, SATO,TSC, CITIZEN и др.

Намират приложение в условия изискващи висока скорост на печат и дълготрайно маркиране на елементи - складове, производства, логистика, транспорт. Служат за идентификация на продукти, за етикетиране на стока в търговски обекти, за инвентаризация, за рекламни и фирмени етикети и др.

Характеристики
МаркаAlpha Partner
Тип печатТермотрансферен
МатериалХартия, полугланц
Размери на етикет (ширина x височина)Ф68 mm
Брой етикети на ролка2200
Вътрешен диаметър на шпулаФ76 mm

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Тагове: Fi68
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече