Меню
Your Cart

Самозалепващи термотрансферни етикети, полугланц, 90x90 mm/850 бр./Ф40 - APL-TT071

Топ цена за Самозалепващи термотрансферни етикети, полугланц, 90x90 mm/850 бр./Ф40 - APL-TT071 - APL-TT071 (  )
Самозалепващи термотрансферни етикети, полугланц, 90x90 mm/850 бр./Ф40 - APL-TT071
Самозалепващи термотрансферни етикети, полугланц, 90x90 mm/850 бр./Ф40 - APL-TT071 - APL-TT071 - Термотрансферни етикети - Самозалепващи бели етикети за термотрансферен печат, размер: 90x90 mm., постоянно лепило, полугланц, 850 етикети на ролка на шпула Ф
16.54 лв.
  • Модел: APL-TT071
  • Тегло: 1.15kg
  • UPC: APL-TT071

Самозалепващи бели етикети за термотрансферен печат, размер: 90x90 mm., постоянно лепило, полугланц, 850 етикети на ролка на шпула Ф40 mm.  Лицевият материал на този вид етикети се състои от бяла хартия с гланцирано покритие, без дървесни примеси, а основата е съставена от глазин.

Използват се за осъществяване на термотрансферен печат с отлично качество и висок контраст, дори и на най-малките детайли.

Термотрансферните етикети от полугланц служат за по-дълготраен печат, като не избледняват с времето и се отличават с високо ниво на устойчивост към надраскване, зацапване или контакт с някои видове химикали. Издържат при различни атмосферни условия – екстремно ниска или висока температура, влага, UV-светлина и др.

Също така, благодарение на постоянното акрилно лепило на водна основа, залепват безпроблемно върху голямо разнообразие от повърхности – пластмаса, грапави, извити основи и др. 

За да се осъществи печатът е необходима употребата на термотрансферна лента (ribbon), като качеството, с което ще се отпечата етикета зависи от правилния избор на печатаща лента.  Premium WAX восъчните ленти са най-подходящи и се препоръчват за употреба с ТТ етикети полугланц.

Самозалепващите етикети полугланц на шпула Ф40 mm са съвместими с настолни модели принтери на производителите Zebra Technologies, Honeywell, SATO,TSC, CITIZEN и др.

Намират приложение в условия изискващи висока скорост на печат и дълготрайно маркиране на елементи - складове, производства, логистика, транспорт. Служат за идентификация на продукти, за етикетиране на стока в търговски обекти, за инвентаризация, за рекламни и фирмени етикети и др.

Характеристики
МаркаAlpha Partner
Тип печатТермотрансферен
Ширина (mm)90
Височина (mm)90
МатериалХартия, полугланц
Размери на етикет (ширина x височина)90x90
Брой етикети на ролка850
Вътрешен диаметър на шпулаФ40 mm
ЛепилоПостоянно лепило
Цвят на етикетБял
Продуктов номерAPL-TT071

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Тагове: 90/90 етикети
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече