Меню
Your Cart

Самозалепващи термотрансферни етикети, полугланц, 34x90 mm/1700 бр./Ф76 - APL-TT010

Топ цена за Самозалепващи термотрансферни етикети, полугланц, 34x90 mm/1700 бр./Ф76 - APL-TT010 - APL-TT010 (  )
Самозалепващи термотрансферни етикети, полугланц, 34x90 mm/1700 бр./Ф76 - APL-TT010
Самозалепващи термотрансферни етикети, полугланц, 34x90 mm/1700 бр./Ф76 - APL-TT010 - APL-TT010 - Термотрансферни етикети - Самозалепващи бели етикети за термотрансферен печат, размер: 34x90 mm., постоянно лепило, полугланц, 1700 етикети на ролка на шпула

Самозалепващи бели етикети за термотрансферен печат, размер: 34x90 mm., постоянно лепило, полугланц, 1700 етикети на ролка на шпула Ф76 mm.

Лицевият материал на този вид етикети се състои от бяла хартия с гланцирано покритие, без дървесни примеси, а основата е съставена от глазин.

Използват се за осъществяване на термотрансферен печат с отлично качество и висок контраст, дори и на най-малките детайли.

Термотрансферните етикети от полугланц служат за по-дълготраен печат, като не избледняват с времето и се отличават с високо ниво на устойчивост към надраскване, зацапване или контакт с някои видове химикали.

Издържат при различни атмосферни условия – екстремно ниска или висока температура, влага, UV-светлина и др.

Също така, благодарение на постоянното акрилно лепило на водна основа, залепват безпроблемно върху голямо разнообразие от повърхности – пластмаса, грапави, извити основи и др. 

За да се осъществи печатът е необходима употребата на термотрансферна лента (ribbon), като качеството, с което ще се отпечата етикета зависи от правилния избор на печатаща лента.

Premium WAX восъчните ленти са най-подходящи и се препоръчват за употреба с ТТ етикети полугланц.

Самозалепващите етикети полугланцна шпула Ф76 mm са съвместими с индустриални модели принтери на производителите Zebra Technologies, Honeywell, SATO,TSC, CITIZEN и др.

Намират приложение в условия изискващи висока скорост на печат и дълготрайно маркиране на елементи - складове, производства, логистика, транспорт.

Служат за идентификация на продукти, за етикетиране на стока в търговски обекти, за инвентаризация, за рекламни и фирмени етикети и др.

Характеристики
МаркаAlpha Partner
Тип печатТермотрансферен
Ширина (mm)34
Височина (mm)90
МатериалХартия, полугланц
Размери на етикет (ширина x височина)34x90
Брой етикети на ролка1700
Вътрешен диаметър на шпулаФ76 mm
ЛепилоПостоянно лепило
Цвят на етикетБял
Продуктов номерAPL-TT010

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Тагове: 34/90 етикети
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече