Меню
Your Cart

ZC300 Картов принтер, двустранен печат

ZC300 Картов принтер

ZC300 картов принтер от Zebra Technologies предлага на потребителите елегантен дизайн и тънък профил, които позволяват да бъде поставен дори и на най-тесните пространства. Намира приложение в търговия на дребно, здравеопазване, образователни центрове и други, за принтиране на  ID карти, клиентски карти, карти за контрол на достъп и здравни карти. Разполага с LED светлини, които служат на потребителите за проследяване състоянието на принтера: CLEAN LED – уведомява, че принтерът трябва да бъде почистен; RIBBON LED – уведомява, че печатащата лента трябва да бъде подменена; CARD LED – презареждане на контейнера.

Картовият контейнер на ZC300 се настройва спрямо дебелината PVC картите

Презареждането на картите се извършва с лекота, а изходния и входния картов контейнер са с еднакъв капацитет. ZC300 има способност за цветен и монохромен печат - едностранен или двустранен. Интуитивният графичен потребителски интерфейс, с който се предлага ZC300, прави принтирането на PVC карти изключително лесно и бързо. Потребителите могат да достъпват различни видове настройки, спрямо нуждите си, както и да предотвратяват неоторизирани промени в конфигурацията на принтера. ZC300 поддържа USB 2.0 и Ethernet, които осигуряват на потребителите незабавна връзка с мрежата, също така разполага с опция за бърза Wi-Fi връзка - 802.11ac.

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Капацитет на отпечатани карти в контейнера100 карти (30mil)
Дисплей (inch)LCD color
Картов капацитет на зареждане100 карти (30mil)
Метод на печатдвустранен - цветен, монохромен
Размери (L x H x D)157 mm x 258 mm x 383 mm; 157 mm x 258 mm x 468 mm
Резолюция300 dpi
Максимална скорост на печат• 900 карти/час, едностранен монохромен печат, • 200 карти/час, едностранен YMCKO печат, • 140 карти/час двустранен YMCKOK печат, • 450 карти/час двустранен монохромен печат
Работна температура15°C до 35°C
ИнтерфейсиUSB 2.0, 10/100 Ethernet
Гаранция24 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече