Меню
Your Cart

SOTI

SOTI

SOTI е глобална организация, основана през 1995 година, с централно управление в Канада - Мисисауга, Онтарио. В световната мрежа на SOTI работят между 1001 и 5000 служители. Компанията разполага с офиси в САЩ, Ирландия, Великобритания, Швеция, Холандия, Индия, Обединените арабски емирства, Япония и Австралия.

SOTI е световен лидер в разработката на софтуерни решения за управление на мобилни и Internet of Things (IoT) устройства. Иновативното портфолио на SOTI от продукти и услуги помагат на различните индустрии да намерят индивидуално решение за техния бизнес и да изградят най-правилната стратегия за управление на мобилните и IoT устройства, които използват. SOTI е с близо 20 годишна история и обслужва над 17 000 компании.

SOTI е признат като лидер в индустрията за управление на мобилни и Internet of Things (IoT) устройства в няколко от най-уважаваните доклади на анализатори в Enterprise Mobility Management (EMM) и Mobile Device Management (MDM). Партньорската екосистема на компанията се разраства с над 4000 партньорски канала, включително дистрибутори и близо 195 OEM партньори (производители на оригинално оборудване).


SOTI продукти


SOTI ONE представлява интегриран набор от технологии, които работят заедно и са предназначени за намаляване на разходите, сложността и опростяване на мобилните операции в глобалните организации. SOTI ONE Platform служи за разработване и внедряване на приложения в Enterprise Mobility Management (EMM), дистанционно управление и разрешаване на проблеми с мобилните и Internet of Things (IoT) устройства, предоставяне на информация за производителността на устройството и защита на данните.

SOTI Snap


SOTI Snap oсигурява бърза и лесна разработка на мобилни приложения на различни платформи. Позволява на организациите да проектират мобилните приложения, от които се нуждаят, бързо и рентабилно, без нужда от специализирани ресурси.

SOTI MobiControl


SOTI MobiControl представлява корпоративен мобилен продукт за управление, който се използва от 1000 клиенти в световен мащаб и дава възможност на компаниите да управляват сигурно всяко устройство или операционна система. MobiControl позволява на организациите да получат видимост, да предприемат действия и да контролират устройствата си.

SOTI Assist


SOTI Assist служи за диагностика на устройства и отдалечено свързване. SOTI Assist Ви позволява да стартирате сесия за дистанционно управление, докато правите бележки, екранни снимки, видеозапис и дори да правите анотации на живо с крайния потребител.

SOTI Insight


SOTI Insight е решение, което осигурява анализ за използваните приложения, отчитане на трафик, използвани мрежи и анализиране на данни за регистирани местоположения. Събира полезна информация за факторите, влияещи върху производителността на мобилните устройства.

SOTI Connect


SOTI Connect е решение, което осигурява цялостно управление на жизнения цикъл на IoT  устройствата. Дава възможност IoT устройствата да бъдат поддържани и управлявани бързо и лесно, чрез комуникация с множество устройства посредством множество IOT протоколи.

SOTI Identity


SOTI Identity позволява лесен и сигурен достъп до набора от решения на платформата SOTI ONE. Той осигурява централизирано удостоверяване на потребителя и управление на роли, като дава възможност на организациите да създават безпроблемни, интегрирани работни потоци за управление на мобилността.

SOTI Central


SOTI Central е онлайн общност за партньори и клиенти на SOTI, която дава възможност за директна връзка със сътрудници, продуктови експерти и други доставчици на решения.


Няма налични продукти.

Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече