Меню
Your Cart

CL4NX RFID принтер, 203 dpi - SATO

Топ цена за CL4NX RFID принтер, 203 dpi - CL4NX RFID Принтер (  )
CL4NX RFID принтер, 203 dpi - SATO
CL4NX RFID принтер, 203 dpi - CL4NX RFID Принтер -CL4NX с RFID модул e част от новото поколение индустриални принтери на SATO,.
  • Модел: CL4NX RFID Принтер
  • Тегло: 15.00kg

CL4NX RFID принтер, 203 dpi

CL4NX с RFID модул e част от новото поколение индустриални принтери на SATO, предназначени основно за складове, фабрики, дистрибуционни центрове, места, където е необходим надежден и постоянен печат на етикети. CL4NX е със здрава конструкция - метален корпус, лята алуминиева рамка и вътрешен механизъм, за да се гарантира качеството на печат, защита при работа в индустриална среда и дълготрайността на принтера. При проектирането на устройството са взети предвид и детайли като необходимост от използване на ограничено пространство при потребителя – има двустепенно отваряща се страница за смяна на консумативите.

CL4NX RFID принтер е адаптивен към посоката на поставяне на печатащата лента

по часовниковата стрелка и обратно, както и към печатащият слой - от външната или вътрешната страна на лентата. Има регулируем държач за етикет – постига се  по-голям капацитет за поставяне съответно на по-голяма ролка, и по-рядко спиране на работата за смяна на консуматива. CL4NX поддържа, както програмният език SBPL на SATO, така и автоматично разпознава емулациите - ZPL, DPL, IPL, TCL.

Етикетният принтер от серия CLNX e лесен за управление, както през All-in-One софтуера на производителя, така и през самия цветен дисплей на устройството.  Потребителят може да използва меню на български език. При наближаваща необходимост от смяна на печатаща лента или етикет излиза съобщение на самият дисплей. Индустриалният принтер CL4NX предоставя богата функционалност и гъвкавост.  При необходимост има опция за добавяне на модули – диспенсър, cutter – за отрязване на етикета веднага след печат, Real-Time Clock, UHF RFID, Wireless LAN.

Работна температура: 0° C до 40° C.

Алфа Партнър е Premier Partner на SATO за България,както и гаранционен, и извънгаранционен сервиз за SATO принтери.

Характеристики
МаркаSATO
Метод на печатТермотрансферен, Термодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)104 mm
ИнтерфейсиEthernet, USB, RS-232, Bluetooth, EXT I/O
Интерфейси - опционалниWi-Fi, Dual band (2.4GHz, 5GHz)
Програмни езициSBPL, SZPL, SDPL, SIPL, STCL
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече