Меню
Your Cart

ZD621T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi

ZD621T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi
ZD621T Термотрансферен етикетен принтер, резолюция 203 dpi, интерфейси Ethernet, RS-232, USB 2.0, USB Host, метод на печат термодиректен, термотрансферен, Широчина на печат (max) 104 mm, програмни езици ZPL, EPL, гаранция 24 месеца

ZD621T Термотрансферен етикетен принтер с резолюция 203 dpi – инвестирайте в най-доброто!

За да продължи да се развива Вашият бизнес, Ви е необходим качествен принтер, който да Ви служи дълго и да има иновативни функции. Можете да го имате, ако изберете 4-инчовия настолен етикетен принтер за термотрансферен печат ZD621T от Zebra Technologies!

ZD621T е етикетен принтер, създаден да работи безупречно всеки ден. Лесен за използване, в него е включен ексклузивният пакет програми Zebra Print DNA, който улеснява настройването, управлението и безопасността на принтера за печат на етикети както на място, така и от разстояние.

В Print DNA програмите влиза и PrintSecure, функция, с помощта на която се осигурява надеждна защита за принтера, предотвратяват се паузите в работата и кибератаките, които водят до огромни разходи.

ZD621T е модел етикетен принтер за термотрансферен печат, който ще изпълни успешно ежедневните задачи за печат. Той е с уникални възможности, включително невероятно качество на печата, портативни размери, с което се осигуряват гъвкави възможности при използването му. В ZD621T Zebra Technologies е заложила най-новите технологии и допълнителни компоненти.

Изискан, но елементарен за експлоатация

Принтерът за печат на термотрансферни етикети ZD621T с резолюция 203 dpi Ви доставя превъзходни функции и производителност ведно – това е един изключително лесен за използване настолен етикетен принтер. Изключително лесен за инсталиране, експлоатация, управление, обслужване както на място, така и в отдалечен режим.

Специалното на този термотрансферен принтер за етикети е, че е с ненадминато качество на печат и че се адаптира перфектно. Това ще Ви осигури дълги години перфектен печат! Освен това е с много интуитивен потребителски интерфейс, за който няма да е необходимо допълнително подробно обучение на служителите.

Създаден, за да развива себе си и бизнеса Ви

Технологиите се развиват непрекъснато и с бързи темпове. С термотрансферен етикетен принтер ZD621T Вие ще сте готови за бъдещето. Той е с по-разбираем потребителски интерфейс, има опция за пълноцветен сензорен дисплей с диагонал от 4,3 инча, включва комплект за безжично свързване и възможност да работи с носители, а освен това е с нова, иновативна архитектура, която позволява възможностите на принтера да се разширяват постоянно спрямо нуждите Ви от печат.

Ненадминато ниво на безопасност

С всеки ден кибератаките стават все по-сложни за предотвратяване, като крайните точки стават все по-предпочитани цели, включително принтерите. Защитете принтера си от опасните и скъпоструващи кибератаки – етикетният принтер от Zebra Technologies ZD621T за термотрансферен печат е с PrintSecure функция, част от Print DNA програмите, която защитава Вашите данни и предотвратява пропуснатите възможности.

Отрасли, за които е подходящ термотрансферният етикетен принтер ZD621T:

  • В търговията на дребно;
  • В транспорта и логистиката;
  • В хотелиерството;
  • В производството;
  • За управление на складовете.

Изберете най-доброто качество за своя бизнес и защитете информацията си от кибратаки, развивайте се сигурно и бъдете по-производителни с принтер за термотрансферен печат на етикети ZD621T на много добра цена от Alpha Partner – официален партньор на Zebra Technologies за България!

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Метод на печатТермодиректен, Термотрансферен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)104 mm
ИнтерфейсиEthernet, RS-232, USB 2.0, USB Host
Програмни езициZPL, EPL
Гаранция24 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече