Меню
Your Cart

ZD621D Термодиректен етикетен принтер, 300 dpi

ZD621D Термодиректен етикетен принтер, 300 dpi
ZD621D Термодиректен етикетен принтер, резолюция 300 dpi, метод на печат термодиректен, интерфейси Ethernet, RS-232, USB 2.0, USB Host, програмни езици ZPL, EPL, широчина на печат (max) 108 mm, гаранция 24 месеца

ZD621D Термодиректен етикетен принтер с резолюция 300 dpi – 4-инчов настолен принтер за термодиректен печат на етикети от ново поколение!

Имате нужда от качествен етикетен принтер от ново поколение, който да работи безупречно всеки ден? Можете да изберете настолния принтер за етикети ZD621D от Zebra Technologies, който развива успехите на проверените и популярни принтери на Zebra от серията GX.

Няма смисъл да търсите компромисно решение. Можете да получите всичко, от което имате нужда:

 • Иновативна архитектура за поддържане на постоянно растящите възможности и програми;
 • Ненадмината, постоянно усъвършенстваща се система за безопасност, която да осигури защита срещу кибератаки за Вашите важни данни;
 • Разширени функции, връзки и допълнителни решения за обработка на материалите, които могат да се добавят при нужда;
 • Допълнителен пълноцветен сензорен дисплей с интуитивно меню;
 • Разширени възможности за управление от разстояние.

Всичко това ще Ви осигури уникално качество на печат, оптимална употреба за много години напред, най-добрата в отрасъла надеждност, а също и уникални интелигентни данни и безопасност. С етикетен принтер за термодиректен печат ZD621D Вие ще получите всичко необходимо, за да нямате пропуснати ползи, а бизнесът Ви ще се движи стабилно напред и нагоре!

Какви са предимствата на етикетен принтер ZD621D за термодиректен печат с резолюция 300 dpi?

Развитие за лидери

 • Разширени възможности на предишната серия GX – принтерите от серия GX на Zebra се отличават с качеството си и високата си ефективност. При избор на следващия принтер можете да сте сигурни, че моделът от следващо поколение ZD621D включва всички страхотни възможности на тази серия, а при това този модел етикетни принтери е направен с оглед на този ценен опит, което ще Ви осигури най-добрите в своя клас функции за новата ера на интелигентните решения и адаптация за бъдещите Ви нужди.

Най-добрите решения

 • Първокласна ефективност на печата – надеждният етикетен принтер ZD621D е готов да изпълни успешно всичките си ежедневни задачи. ZD621D е с уникални възможности, включително невероятно качество на печат, портативни размери, които осигуряват гъвкави възможности за използване, най-новите технологии и допълнителни компоненти.

Лесно използване

 • Лесно внедряване, използване, управление и осигурена безопасностпринтерът за печат на етикети ZD621D е много лесен за управление благодарение на иновативния пакет програми Print DNA от Zebra Technologies.

Надеждна работа за много години напред

 • Разработен с оглед на нуждите днес и за в бъдеще – технологиите се развиват постоянно. ZD621D поддържа това развитие. Този принтер за термодиректен печат се отличава с иновативна архитектура, създаден е така, че да удовлетвори нуждите от печат в бъдеще.
 • Обратна съвместимост буквално с всеки съществуващ термален принтер - ZD621D етикетен принтер може да се интегрира успешно в съществуващите места за принтери. Използвайте същите формати за етикети и приложенията, които се използват днес. Този mодел поддържа програмните езици EPL и ZPL, като може да емулира програмни езици, присъщи за други марки принтери, с помощта на Print DNA и Virtual Devices инструментите от Zebra.
 • Интуитивно разбираем потребителски интерфейс.
 • Различни варианти за свързване – можете да свържете ZD621D термодиректния принтер за етикети към съществуващи жични и безжични мрежи към всеки компютър. ZD621D е с Ethernet, Serial, USB 2.0, USB Host, като може да се оборудва допълнително с радиомодул с бърза Wi-Fi връзка и Bluetooth.

Добавете необходимите Ви функции, когато имате нужда от тях

 • Превърнете своя ZD621D в портативен етикетен принтер – можете да премествате лесно принтера ZD621D на количка или с помощта на допълнителен калъф за пренасяне от Zebra с допълнителна батерия. Това ще Ви помогне да осъществявате печата на място, за да намалите етапите на процеса и да повишите ефективността на работата.
 • Преместваем датчик за цялостна съвместимост с материалите за печат – подвижният датчик за печатни материали към термодиректния етикетен принтер ZD621D ще Ви помогне да използвате буквално всякакви материали, за да имате гъвкави възможности в различни сфери.

Точна информация за управляваните печатни услуги (MPS)

 • Принтер за печат на етикети ZD621D с пакет Print DNA за по-лесно използване на MPS – искате да получите контрол и пълната информация за принтерите си с помощта на MPS? Този принтер може да се използва продължително, затова е с иновативно управление от разстояние, аналитични възможности и надеждна защита, което го прави перфектен вариант за сферите на управление на печата (MPS). Контролирайте принтерите си и оптимизирайте работата им, проследявайте и автоматизирайте попълването на консумативите, осигурете си безопасност!

Изберете ZD621D принтер за термодиректен печат на етикети от Zebra Technologies на много добра цена от Alpha Partner!

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Метод на печатТермодиректен
Резолюция300 dpi
Широчина на печат (max)108 mm
ИнтерфейсиEthernet, RS-232, USB 2.0, USB Host
Програмни езициZPL, EPL
Гаранция24 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече