Меню
Your Cart

ZD621D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi

ZD621D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi
ZD621D Термодиректен етикетен принтер, резолюция 203 dpi, метод на печат термодиректен, интерфейси Ethernet, RS-232, USB 2.0, USB Host, програмни езици ZPL, EPL, широчина на печат (max) 104 mm, гаранция 24 месеца

ZD621D Термодиректен етикетен принтер с резолюция 203 dpi – изберете най-доброто!

Иновативни функции, максимална производителност и ненадминато ниво на безопасност

За да развиете компанията си, Ви е необходим качествен и надежден етикетен принтер с първокласни функции. Изберете 4-инчовия термодиректен етикетен принтер от висок клас ZD621D от компания Zebra Technologies, създаден за безупречна работа ден след ден.

Лесният за управление принтер включва ексклузивен комплект Print DNA от Zebra, който улеснява настройването, управлението и осигурява високо ниво на безопасност както на място, така и в отдалечен режим. Термодиректният етикетен принтер ZD621D с резолюция на печат 203 dpi е създаден за продължителна експлоатация с развиващи се технологии. За разлика от продуктите на другите компании, Zebra Technologies Ви гарантира надеждна защита благодарение на Print DNA инструментите – PrintSecure решението, което ще Ви помогне да предотвратите пропуснатото време и разорителните кибератаки.

Какви са предимствата на термодиректния принтер за етикети ZD621D?

Иновативен и лесен за използване принтер за печат на етикети ZD621D

Компактният и лесен за употреба настолен термодиректен принтер за етикети от Zebra ZD621D е с иновативни функции и максимална производителност. Изключително лесен за монтаж, експлоатация, управление, обслужване и осигуряващ защита както на мястото, на което работите с него, така и в отдалечен режим.

Ненадминатото качество на печат на етикети, заедно с възможността на внедрите нови функции в бъдеще, прави този модел етикетни принтери уникални за висококачествен печат за години напред. При това е подходящ за всички сфери на употреба, включително и в медицинското обслужване, и в RFID решенията.

Създаден с поглед към бъдещето

Технологиите се усъвършенстват постоянно и бързо. Моделът етикетен принтер за термодиректен печат ZD621D, създаден за изпълнение на днешните задачи, ще Ви помогне да се подготвите за промените в бъдеще. Той е с по-интуитивен потребителски интерфейс, допълнителен пълноцветен сензорен дисплей с диагонал 4,3 инча, безжичен комплект с възможност за модифициране на мястото на експлоатацията му, устройства за обработване на материали, а също и с нова, иновативна архитектура за постоянно растящите нужди от печат.

Уникално надеждна система за безопасност

Атаките срещу системата за безопасност стават все по-сложни. Крайните звена на веригата, включително термопринтерите, са най-популярните обекти на тези атаки. Осигурете си проактивна защита срещу опасните и разорителни кибератаки срещу системата за безопасност на принтера си. За разлика от другите марки принтери, Zebra етикетните принтери са с функция PrintSecure, част от комплекта Print DNA, за да осигурят защита на данните Ви и на резултатите от работата на принтера, а също и за предотвратяване на паузи в работния процес.

Термодиректен етикетен принтер ZD621D – най-високото качество на печат на етикети

Моделът ZD621D етикетен принтер, създаден на базата на проверените и популярни принтери от Zebra от сериите GX и ZD500, осигурява най-добрите в своя клас функции от следващо поколение, което ще Ви гарантира безупречен печат с отлично качество и възможности да се адаптирате към нови задачи за годините напред.

ZD621D е принтер за термодиректен печат с разширени възможности за управление от разстояние, което ще Ви помогне да оптимизирате работата, да проследявате и автоматизирате смяната на консумативите и да си осигурите по-голяма безопасност.

В кои отрасли е подходящо използването на термодиректния принтер за печат на етикети ZD621D от Zebra Technologies?

  • В транспорта;
  • В търговията на дребно;
  • В производството;
  • В управлението на складове;
  • В хотелиерския бизнес.

Изберете висококачествения термодиректен принтер за етикети от Zebra – ZD621D на добра цена само от Alpha Partner!

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Метод на печатТермодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)104 mm
ИнтерфейсиEthernet, RS-232, USB 2.0, USB Host
Програмни езициZPL, EPL
Гаранция24 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече