Меню
Your Cart

ZD421T Термотрансферен етикетен принтер, 300 dpi

ZD421T Термотрансферен етикетен принтер, 300 dpi
ZD421T Термотрансферен етикетен принтер, резолюция 300 dpi, метод на печат термотрансферен, интерфейси USB, Bluetooth Low Energy 5, Ethernet, RS-232, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth v4.1, Широчина на печат (max) 108 mm, програмни езици ZPL-II, EPL2, гаранция 24

ZD421T Термотрансферен етикетен принтер с резолюция 300 dpi – гаранция за перфектен печат, превъзходна функционалност, гъвкавост, надеждност и защита

Това, от което имате нужда, е надежден принтер за печат на етикети, който ще осигури високо качество на печат днес и дълги години напред? Той трябва да е с основни функции, да се настройва, използва и обслужва лесно както на място, така и от разстояние? Трябва да Ви осигури безопасност (както в мрежата на Вашата сграда, така и извън нея), за да се предотвратят паузи в работата и кибератаки?

Ако имате нужда точно от това, Zebra Technologies Ви предоставя тези решения чрез термотрансферния етикетен принтер ZD421T, разработен спрямо Вашите процеси в работата, за да е готов да върши работата си перфектно! Всеки ден!

Zebra се стреми да създава иновативни решения вече над 50 години, за да поддържа успешното развитие на Вашия бизнес и за решаването на задачи в бъдеще. Принтер за термотрансферен печат на етикети с резолюция 300 dpi ZD421T от Zebra, създаден на базата на популярните принтери от серията GK, е с разширени функции и гарантирана безопасност, от които ще можете да се възползвате в годините напред.

Предимства на термотрансферен етикетен принтер ZD421T от Zebra Technologies:

Времето се движи напред!

 • Преход от серия G към серия Z - ZD421T етикетен принтер е създаден на основата на предишната GK серия, като са запазени същите функции и възможности, плюс допълнителни средства – разширени функции за новата интелигентна епоха и гъвкави възможности за бъдещето.

Лесно използване!

 • Интуитивно разбираемо и удобно управление – по-интуитивен потребителски интерфейс, мощна архитектура, безжичен комплект за ъпдейт и други.

Готов да реши задачите днес и в бъдеще!

 • Висококачествен печат за много години напред - ZD421T етикетен принтер с термотрансферен метод на печат е разработен така, че да обезпечи безпроблемна работа в бъдещето със своята иновативна архитектура. В сравнение със серия ZD420 неговата производителност е с 30% повече, а със серия GK – 700% повече!
 • Съвместимост буквално с всички съществуващи принтери - ZD421T принтер за термотрансферен печат на етикети може да се внедри успешно в съществуващата мрежа принтери. Поддържа езиците на програмиране EPL и ZPL, може да емулира програмни езици, присъщи за други марки принтери чрез инструментите Print DNA и Virtual Devices от Zebra.
 • Различни варианти за свързване - ZD421T етикетен принтер може да се интегрира в съществуващи жични и безжични мрежи или да се свърже директно с всеки настолен компютър. Предлага се със стандартни интерфейси USB и USB Host и опционални Ethernet, последователни портове и двоен радиомодул с бърза Wi-Fi връзка по стандарт 802.11ac и Bluetooth 4.1.

Големи гъвкави възможности и функционалност

 • Лесно управление и бързо определяне на разстоянието – 5 LED индикатора за нагледна информация за състоянието на етикетния принтер, подобрен потребителски интерфейс за удобно управление и допълнителни функции с 3 бутона.
 • Превъзходна касета за бърза смяна на ролката само за няколко секунди – зарежда се само от едната страна, което елиминира грешките, а интелигентният чип съобщава за нуждата от смяна на ролката.

Print DNA за повече възможности

 • Безопасен и конфиденциален печат без проблеми – поддържаният от операционната система Link-OS комплект програми Print DNA помага да настоите бързо и безопасно Вашия принтер ZD421T, печатът на етикети да е безпроблемен и да разширявате възможностите на етикетния принтер спрямо нуждите на бизнеса Ви.
 • Обновяване, елиминиране на проблемите и контрол на едно място посредством решението Printer Profile Manager Enterprise от Zebra Technologies.
 • Уникално надеждна система за безопасностPrinteSecure решението от Zebra ще защити етикетния принтер от кибератаки.

Точна информация за управляваните услуги за печат (MRS)

 • Zebra принтерът за термотрансферен печат на етикети ZD421T с пакет Print DNA облекчава използването на MRS за отдалечен контрол на принтера и оптимизация на работата му, за проследяване и автоматизиране на допълването на консумативи и за гарантирана безопасност.

За качествен печат и безпроблемна работа дълги години напред и спрямо развитието на технологиите – изберете ZD421T термотрансферен етикетен принтер с резолюция 300 dpi на добра цена от Алфа Партнер – партньор на Zebra Technologies!

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Метод на печатТермотрансферен, Термодиректен
Резолюция300 dpi
Широчина на печат (max)108 mm
ИнтерфейсиUSB, Bluetooth Low Energy 5
Интерфейси - опционалниEthernet, RS-232, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth v4.1
Програмни езициZPL-II, EPL2
Гаранция24 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече