Меню
Your Cart

ZD421D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi

ZD421D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi
ZD421D Термодиректен етикетен принтер, резолюция 203 dpi, метод на печат термодиректен, широчина на печат (max) 104 mm, интерфейси USB, Bluetooth Low Energy 5, RS-232, Ethernet, Wi-Fi 802.11ac, програмни езици ZPL-II, EPL2, гаранция 24 месеца

ZD421D Термодиректен етикетен принтер с резолюция 203 dpi – решение, което превъзхожда очакванията Ви!

Разширени функции, гъвкави възможности, надеждност и безопасност – това получавате с принтера за термодиректен печат на етикети ZD421D от Zebra Technologies.

Вече няма нужда да избирате между надеждността, функционалността и безопасността. ZD421D принтер за етикети от Zebra Ви гарантира:

  • Високо качество, от което можете да се възползвате дълги години;
  • Основни функции, които ще подпомогнат развитието на Вашия бизнес;
  • Неповторима система за безопасност, която ще предотврати паузи в работния процес и разорителни кибератаки.

Благодарение на ексклузивния комплект програми Print DNA от компания Zebra Technologies ZD421D термодиректен принтер за печат на етикети се инсталира, управлява и обслужва лесно както на място, така и в отдалечен режим.

Zebra се стреми да създава иновативни решения, които да отговарят на Вашите нужди днес и да изпреварят развитието на технологиите утре. Точно това е нещото, от което се нуждаете. И Zebra предоставя своите решения вече над 50 години.

Предимства на етикетен принтер с термодиректен метод на печат и резолюция 203 dpi Zebra ZD421D:

Гъвкави и разширени възможности за печат!

Етикетният принтер ZD421D, създаден на основата на по-старите модели популярни етикетни принтери от Zebra Technologies от серията GK, е с разширена функционалност, а също и с гъвкави възможности и мерки за безопасност, от които ще можете да се възползвате много години напред.

ZD421D е етикетен принтер за термодиректен печат, който е с 5 LED светлини, чрез които нагледно можете да получавате информация за работата на принтера, включително и за нуждата от допълване на консумативите за печат или за отстраняване на проблем с принтера.

Разширените възможности за управление от разстояние позволяват да оптимизирате работата на етикетния принтер, да проследявате и автоматизирате подмяната на консумативите и да осигурите безопасна работа.

Лесно е!

С етикетен принтер за термодиректен печат ZD421D всяко действие е лесно и разбираемо. Благодарение на ексклузивния комплект от програми Print DNA от Zebra този принтер се инсталира много бързо и може да започне да работи веднага.

Този мощен инструмент помага принтерът за етикети от Zebra Technologies да се управлява както на място, така и в отдалечен режим на работа.

Решението PrintSecure осигурява защита на данните и предотвратява престоите в работата. Използвайте Print Touch с функцията NFS за сдвояване и печат или достъп до учебни видеоматериали.

Всички функции, от които имате нужда!

Моделът етикетни принтери с термодиректен метод на печат ZD421D е с уникални разширени функции, гъвкави възможности и безопасност. Петте LED индикатора на дисплея пък ще Ви дават нагледна информация за състоянието на принтера и неговата работа.

Готови за бъдещите технологии!

Технологиите никога няма да спрат да се развиват и това се случва много бързо. За да замените старото оборудване, ще са Ви необходими много средства. Но принтер за етикети ZD421D, разработен спрямо промените и със своята иновативна архитектура за постоянно растящите нужди от печат ще Ви помогне да се подготвите за задачите Ви в бъдеще.

ZD421D термодиректен принтер за печат на етикети с резолюция 203 dpi се отличава с по-интуитивен потребителски интерфейс, а също с възможността за обновяване на място и със средствата за обработване на материалите за печат, които ще се развиват заедно с Вашия бизнес.

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Метод на печатТермодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)104 mm
ИнтерфейсиUSB, Bluetooth Low Energy 5
Интерфейси - опционалниRS-232, Ethernet, Wi-Fi 802.11ac
Програмни езициZPL-II, EPL2
Гаранция24 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече