Меню
Your Cart

ZD420T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi, USB

ZD420T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi, USB
Zebra ZD420T етикетен принтер, термотрансферен и термодиректен печат, 203 dpi, широчина на печат до 104 mm, скорост на печат до 152 mm/sec, USB интерфейс, ZPL, EPL програмни езици, статус икони, гаранция 24 месеца.
626.00 лв.
  • Модел: ZD420T Етикетен принтер
  • Тегло: 2.40kg
  • Код: 01ZLP-ZD420TU2
  • UPC: 01ZLP-ZD420T
  • MPN: ZD42042-T0E000EZ

ZD420T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi, USB

Zebra ZD420Т е лидер в своя клас - 4-инчов принтер, лесен за употреба и управление, осигуряващ бърз печат на етикети. Предназначен е основно за логистика и транспорт, магазини, леката промишленост, намира приложение в публичния сектор, в сферата на услугите. ZD420T служи за осъществяване на висококачествен термотрансферен печат. Разполага с голям капацитет за печатащата лента – възможност за употреба на рибон (ribbon) с дължина до 300 m, което елиминира необходимостта от честа смяна на консуматива.

ZD420Т се предлага със специален корпус предвиден за здравеопазването

Наличен е и модел, предназначен за здравеопазването – за аптеки, лаборатории и клиники. Корпусът му е устойчив на почистване и дезинфекциране с агресивни препарати. Предлага се и с опция за печат с разделителна резолюция 300 dpi, с него дори най-малките етикети за лабораторни проби и рецепти се четат много добре.

Принтерът разполага и с пет интуитивни статус икони статус, пауза, данни, консуматив и мрежа. Благодарение на тях  използването и обслужването на ZD420T става изключително лесно и бързо. Съвместим е с повечето видове етикети, включително етикети с изместени от центъра черни маркировки, многоколонни етикети и такива с прорези, благодарение на подвижния му  сензор за етикети.

Настолният принтер ZD420Т е добра инвестиция за в бъдеще, поради иновативните му опции за свързаност – възможност за свързване към вашата жична/безжична мрежа или директно към компютъра, който използвате. Стандартно поддържа USB и USB Host, а като допълнение потребителите могат да се възползват от опционалните интерфейси - 10/100 Ethernet, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1, RS-232 Serial с автоматично разпознаване. USB Host портът допринася за бързо и лесно свързване с периферни устройства, като клавиатура или баркод четец. Също така служи за автоматична актуализация на фърмуера, както и за настройка на нови конфигурации.

ZD420Т опционално се предлага с батерия за безжични операции – може да преместите устройството на удобно за вас място, без да се съобразявате с ограниченията, които създава захранващия кабел. Батерията е с капацитет от 2750 mAh и е предназначена за продължителна и ефективна работа през целия работен ден, дори при употреба на принтера с максимална скорост на печат. Принтерът поддържа програмни езици ZPL и EPL, както и много други езици, които не са на Zebra. Лесен за интегриране, управление и поддръжка, от всяко място по света, чрез Link-OS - уникална софтуерна платформа на Zebra.

Максимална скорост на печат: 152 mm/sec

Работна температура: 4.4° C до 41° C.

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Метод на печатТермотрансферен, Термодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)104 mm
ИнтерфейсиUSB
Интерфейси - опционалниEthernet, RS-232, Bluetooth
Програмни езициZPL, EPL
Гаранция24 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече