Меню
Your Cart

ZD420D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi

ZD420D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi
Zebra ZD420D етикетен принтер, термодиректен печат, 203 dpi, широчина на печат (max) 104 mm, USB интерфейс, ZPL, EPL програмни езици, гаранция 24 месеца.

ZD420D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi

Zebra ZD420D е лидер в своя клас - 4-инчов принтер, лесен за употреба и управление, осигуряващ бърз печат на етикети. Предназначен е основно за логистика и транспорт, магазини, леката промишленост, намира приложение в публичния сектор, в сферата на услугите. ZD420D служи за осъществяване на висококачествен термодиректен печат със скорост от 152 mm/sec. Наличен е и специален модел, предназначен за здравеопазването – за аптеки, лаборатории и клиники. Корпусът му е устойчив на почистване и дезинфекциране с агресивни препарати. Предлага се и с опция за печат с разделителна резолюция 300 dpi, с него дори най-малките етикети за лабораторни проби и рецепти се четат много добре.

Zebra ZD420D може да бъде свързан към вашата жична/безжична мрежа

Настолният принтер ZD420D е добра инвестиция за в бъдеще, поради иновативните му опции за свързаност – възможност за свързване към вашата жична/безжична мрежа или директно към компютъра, който използвате. Стандартно поддържа USB и USB Host, а като допълнения потребителите могат да се възползват от опционалните интерфейси - 10/100 Ethernet, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1, RS-232 Serial с автоматично разпознаване. Принтерът разполага и с пет интуитивни статус икони – статус, пауза, данни, консуматив и мрежа. Благодарение на тях  използването и обслужването на ZD420D става изключително лесно и бързо. Съвместим е с повечето видове етикети, включително етикети с изместени от центъра черни маркировки, многоколонни етикети и такива с прорези, благодарение на подвижния му  сензор за етикети. 

ZD420D опционално се предлага с батерия за безжични операции

Може да преместите устройството на удобно за вас място, без да се съобразявате с ограниченията, които създава захранващия кабел. Батерията е с капацитет от 2750 mAh и е предназначена за продължителна и ефективна работа през целия работен ден, дори при употреба на принтера при максимална скорост на печат. USB Host портът допринася за бързо и лесно свързване с периферни устройства, като клавиатура или баркод четец. Също така служи за автоматична актуализация на фърмуера, както и за настройка на нови конфигурации. Принтерът поддържа програмни езици ZPL и EPL, както и много други езици, които не са на Zebra. Лесен за интегриране, управление и поддръжка, от всяко място по света, чрез Link-OS - уникална софтуерна платформа на Zebra.

Работна температура: 4.4° C до 41° C.

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Метод на печатТермодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)104 mm
ИнтерфейсиUSB
Интерфейси - опционалниEthernet, RS-232, Bluetooth
Програмни езициZPL, EPL
Гаранция24 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече