Меню
Your Cart

ZD410D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi, 2-инчов

ZD410D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi, 2-инчов
Zebra ZD410D 2-инчов етикетен принтер, термодиректен печат, 203 dpi, широчина на печат до 56 mm, скорост на печат до 152 mm/sec, поддържани интерфейси USB, Bluetooth, програмни езици ZPL, EPL, XML, ZBI, гаранция 24 месеца.
  • Модел: ZD410D Етикетен принтер
  • Тегло: 1.00kg
  • UPC: ZD410

ZD410D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi, 2-инчов

Zebra ZD410 е най-малкият по размер термодиректен принтер в своя клас, подходящ за приложение и в най-ограничените пространства - може да бъде монтиран дори и на стена. Предназначен е основно за леката промишленост, логистика и транспорт, магазини, в публичния сектор, в сферата на услугите за отпечатване на ценови етикети, несамозалепващи етикети, етикети за срок на годност и др. Наличен е и специализиран модел, предназначен за здравеопазванетоза аптеки, лаборатории и клиники. Корпусът му е устойчив на почистване и дезинфекциране с агресивни препарати.

ZD410 разполага с пет интуитивни статус икони

Благодарение на тях  използването и обслужването на принтера става много лесно. Проследява се статус, пауза, данни, консуматив и мрежа. Предлага се и с опция за печат с разделителна резолюция 300 dpi, с него дори най-малките етикети за лабораторни проби и рецепти се четат много добре. Настолният принтер ZD410 е изключително гъвкав – благодарение на подвижния му сензор за етикети е съвместим с повечето видове етикети, включително етикети с изместени от центъра черни маркировки, многоколонни етикети и такива с прорези. Може да отпечатва висококачествени етикети, ленти за китки, разписки и др. ZD410 е добра инвестиция, поради иновативните му опции за свързаност – USB, 10/100 Ethernet, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1, RS-232 Serial с автоматично разпознаване. Принтерът поддържа програмни езици ZPL и EPL, както и много други езици, които не са на Zebra. Лесен за интегриране, управление и поддръжка, от всяко място по света, чрез Link-OS - уникална софтуерна платформа на Zebra.

Максимална скорост на печат: 152 mm/sec.

Работна температура: 4.4° C до 41° C.

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Метод на печатТермодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)56 mm
ИнтерфейсиUSB, Bluetooth
Интерфейси - опционалниEthernet, RS-232, Wi-Fi
Програмни езициZPL, EPL, XML, ZBI
Гаранция24 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече