Меню
Your Cart

ZD230T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi

ZD230T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi
ZD230T Термотрансферен етикетен принтер, резолюция 203 dpi, метод на печат термотрансферен, Широчина на печат (max) 104 mm, интерфейси USB, Ethernet, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1, програмни езици ZPL-II, EPL2,

Бюджетен настолен термотрансферен етикетен принтер ZD230T с резолюция на печата 203 dpi

ZD230T етикетният принтер на Zebra Technologies за термотрансферен печат е с повече предимства – допълнителни функции, качество и изгодна цена.

Конструкцията на принтерите, особено на базовите модели, може да се различава. За да се намалят разходите за бюджетните етикетни принтери, могат да се използват по-евтини компоненти и да са с ограничени функции. Много от тези принтери не издържат на циклите на повишено натоварване, което води до забавяне и спиране на работата заради нуждата от ремонт.

Такива принтери се заменят само след няколко години. Вместо да спестят, компаниите се сблъскват с увеличаване на разходите и със затруднения в работата си.

Но компания Zebra Technologies избира друг подход. Те предлагат решение на достъпна цена с високо качество на работа и конструктивно – термотрансферен принтер за етикети ZD230T с резолюция на печат 203 dpi.

Предимства на принтер за етикети с термотрансферен метод на печат ZD230T от Zebra:

Готов за работа

Принтерът ZD230T е готов за работа буквално на мига, трябва само да го монтирате. Той ще замести с лекота по-старите модели, използващи езиците на програмиране ZPL и EPL,или езиците за управление, използвани при принтери на други производители.

Възможностите за свързване чрез USB, Ethernet, Wi-Fi и Bluetooth дават висока функционална съвместимост. В етикетния принтер ZD230T може да се постави етикетна ролка с дължина до 300 метра, която няма да трябва да сменяте скоро.

Конструкцията на горния капак на принтера за етикети Zebra OpenACCESS™ улеснява смяната на консумативите. Сертификатът ENERGY STAR® позволява да се намалят използваемите разходни материали.

Само функции, които са необходими

Етикетен принтер с термотрансферен метод на печат ZD230T може да печата етикети с ширина до 104 mm и скорост до 125 mm в секунда, като по този начин елиминира забавянето в работата по печата.

Обемът на паметта е по-голям, а това позволява да се съхраняват повече баркодове и графични обекти.

Управлението и определяне състоянието на етикетния принтер от Zebra Technologies става посредством светодиоден индикатор и бутон за старт и пауза. Може да бъде допълнително оборудван с механизъм за разделяне на етикетите.

При принтер за етикети ZD230T е инсталиран базов набор от програмни приложения и функциите Print DNA Basic за по-икономичен и надежден печат. Това е един перфектен етикетен принтер за употреба в транспорта и логистиката, леката промишленост, търговията на дребно и здравеопазването, където се печатат квитанции, етикети, талони, билети и чекове.

Международна поддръжка и обслужване Zebra

Компания Zebra има над 10 000 доверени партньори по целия свят, един от които е Алфа Партнер. Ние ще сме на разположение за Вас, ако възникне необходимост от ремонт, техническо обслужване и поддръжка на програмите.

ZD230T – термотрансферен етикетен принтер с резолюция на печата 203 dpi – стандартни функции:

  • Термотрансферен метод на печат;
  • Програмни езици: ZPL и EPL;
  • Светодиоден индикатор за състоянието на устройството;
  • Бутон старт/пауза;
  • USB;
  • Конструкция OpenACCESS™ за удобно презареждане;
  • Конструкция с двойни стени;
  • ENERGY STAR сертификат;
  • Стандартна гаранция от 24 месеца.
Характеристики
МаркаZebra Technologies
Метод на печатТермотрансферен, Термодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)104 mm
ИнтерфейсиUSB, Ethernet, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1
Програмни езициZPL-II, EPL2
Гаранция24 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече