Меню
Your Cart

ZD230D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi

ZD230D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi
ZD230D Термодиректен етикетен принтер, резолюция 203 dpi, метод на печат термодиректен, интерфейси USB, Ethernet, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1, Широчина на печат (max) 104 mm, програмни езици ZPL-II, EPL2, гаранция 24 месеца

Термодиректен етикетен принтер ZD230D с резолюция 203 dpi – ненадминато качество и достъпна цена!

Не жертвайте качеството заради ниската цена. Възползвайте се от предимствата на настолния принтер за термодиректен печат на етикети ZD230Dвисоко качество на печат, надеждност, базови и допълнителни функции на достъпна цена. Ще останете доволни от покупката си и етикетният принтер ще Ви радва и служи дълги години.

Етикетният принтер за термодиректен печат ZD230D от Zebra Technologies е с двойни стени и метални печатащи глави, което се среща рядко при базовите модели. Той е готов да печата на момента, достатъчно е само да го инсталирате, което е много лесно.

USB функцията Ви дава висока функционална съвместимост. За да се управлява удобно принтерът за етикети от Zebra, се използва един светодиоден индикатор и едно копче за старт/пауза.

Термодиректен етикетен принтер ZD230D е създаден за многогодишна употреба и ще Ви върне инвестициите.

Предимства на ZD230D етикетен принтер за термодиректен печат с резолюция 203 dpi:

  • Вградени функции – Печатането на етикети не трябва да е трудно и времеемко. Термодиректен етикетен принтер ZD230D е в готовност да почне да печата на мига. USB функционалността му дава възможност за висока съвместимост. Този принтер ще замени с лекота остарелите модели, които използват програмни езици ZPL или EPL. Конструкцията Zebra OpenACCESS™ позволява бърза замяна на материалите, без да се прекъсва работата.
  • Основни функции за удобна работа – при принтера ZD230D няма нищо излишно – само най-необходимите функции. Принтерът е с термодиректен метод на печат. За да управлявате този етикетен принтер по-удобно и да преценявате какво е състоянието му, имате на разположение светодиоден индикатор и едно копче за пускане и паузиране. При желание от Вашата страна можете да добавите и механизъм за разделяне на етикетите към принтера. Капацитетът на паметта му е увеличен за повече баркодове и графики. Термодиректен принтер за печат на етикети ZD230D печата изключително бързо и непрекъснато.
  • Допълнителни функцииетикетният принтер ZD230D за термодиректен печат на етикети от Zebra Technologies е с разширен набор от функции, които отговарят на високия стандарт за качество на Zebra, и то на достъпна цена. Принтерът може да работи безжично и да печата бързо.

Още едно предимство на принтер за термодиректен печат на етикети на Zebra – ще изпреварите конкурентите си!

Сфери на използване на Термодиректен етикетен принтер ZD230D:

  • За медицинско обслужване;
  • Транспортния отрасъл;
  • В търговията на дребно;
  • В производството.
Характеристики
МаркаZebra Technologies
Метод на печатТермодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)104 mm
ИнтерфейсиUSB, Ethernet, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1
Програмни езициZPL-II, EPL2
Гаранция24 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече