Меню
Your Cart

ZD220T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi

ZD220T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi
Zebra ZD220T етикетен принтер, термотрансферен и термодиректен печат, резолюция 203 dpi, широчина на печат до 104 mm, USB интерфейс, ZPL, EPL програмни езици, LED индикатор, контролен бутон, гаранция 24 месеца.

ZD220T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi

ZD220T е част от новото поколение настолни принтери на Zebra Technologies. Проектиран с устойчива двустенна конструкция, устройството се справя отлично с очакваните натоварвания, осигурявайки надеждност години напред. Предназначен е за употреба основно в леката промишленост, търговия на дребно, здравеопазването, за транспорт, логистика и др. Десктоп принтерът е 4 инчов и предлага висококачествен и бърз термотрансферен и термодиректен печат - 102 mm/sec при резолюция 203 dpi - на етикети, разписки, пропуски, билети, тагове и др.

ZD220T е с максимална дължина на печатащата лента (ribbon) 74 m

Устройството на Zebra има вграден peeler, който служи за автоматично разлепване на напечатаните етикети. Zebra ZD220T в съчетание с USB интерфейс е интуитивен и лесен за интеграция – не е необходимо предварително обучение. Разполага с LED индикатор и контролен бутон (за захранване/пауза), също така има възможност да се наблюдава състоянието на печата. Десктоп принтерът е снабден с 256 MB Flash и 128 MB SDRAM, което позволява да се съхраняват редица шрифтове, графики или предварително дефинирани етикети. ZD220T поддържа Link-OS софтуерната платформа от Zebra Technologies и базираните на нея Print DNA приложения. Принтерът на Zebra разпознава ZPL и EPL програмни езици.

Работна температура: 4.4° до 41° C.

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Метод на печатТермотрансферен, Термодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)104 mm
ИнтерфейсиUSB
Програмни езициZPL, EPL
Гаранция24 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече