Меню
Your Cart

ZQ521 Мобилен принтер за етикети и разписки, 203 dpi, 4-инчов

ZQ521 Мобилен принтер за етикети и разписки, 203 dpi, 4-инчов
ZQ521 Мобилен принтер за етикети и разписки, резолюция, 203 dpi, 4-инчов, широчина на печат (max) 104 mm, метод на печат термодиректен, интерфейси 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth v4.1, програмни езици CPCL, ZPL, гаранция 24 месеца, работна температура от -20°C
  • Модел: ZQ521 Мобилен принтер
  • Тегло: 0.42kg

4-инчов мобилен принтер за етикети и разписки с резолюция 203 dpi ZQ521 – изключително здрав и надежден за работа в най-сложните условия

Мобилен принтер за етикети и касови бонове ZQ521 от Zebra Technologies е още по-надежден от своите събратя. Мобилен етикетен принтер ZQ521 е със здрава конструкция и може да се използва в много отрасли.

ZQ521 принтерът за печат на етикети и разписки с резолюция 203 dpi може да се използва за RFID печат или за печат върху безконечна хартия. Може да се използва както вътре, така и навън. Издържа на изпускане, удари и екстремни температури, което е характерно за мобилните устройства.

Допълнителните функции на мобилен етикетен принтер ZQ521, подобрените му характеристики за здравина и конструкцията му отговарят на изискванията на военните стандартни, което Ви гарантира сигурна работа във всякакви условия.

Предимства на мобилен етикетен принтер ZQ521 от Zebra:

ZQ521 принтер за печат на всякакви материали – квитанции, касови бонове, RFID материали, етикети и етикети върху безконечна лента

Мобилният принтер за етикети ZQ521 на Zebra Technologies е оптимизиран за печат на квитанции с максимална широчина 104 mm, при това може да печата най-различни лепенки, етикети, включително UHF RFID етикети, които могат да се използват за проследяване на продукцията.

Здрав, надежден, работи безотказно

Най-здравият принтер на пазара

Ако Ви трябва мобилен принтер, който може да издържи на всякакви изпитания, изберете принтера за печат на етикети и разписки ZQ521! Този мобилен принтер е разработен така, че да издържа на удари и циклични изпускания. Благодарение на IP54 нивото на защита този етикетен принтер не се бои от прах или влага, можете да работите спокойно с него без защитен калъф.

Създаден така, че да работи много години

Отлични функции, мощна батерия и перфектни работни характеристики

Печат върху безконечна лента

Използвайки безконечна лента, Вашият бизнес ще може да елиминира отпадъците в процеса на печат и ще работи екологично. Служителите Ви ще изразходват по-малко време за утилизация на отпадъците, ще имат повече време да вършат работата си, а това ще увеличи производителността им.

Оптимално качество на печата и нисък енергиен разход

Високо качество и ненадмината производителност на печата – това са основните характеристики на мобилен етикетен принтер ZQ521 от Zebra. А патентованата от Zebra Technologies технология Power Smart Print Technology™ контролира енергийния разход, необходим за оптималното качество на печата. Това означава, че принтерът ще може да работи по-дълго, без да се налага да се презарежда батерията, и то с перфектно качество на печат.

Повече свършена работа с мобилен принтер за печат на етикети ZQ521

ZQ521 етикетният принтер е с батерия с голям капацитет, който ще е достатъчен за извършване на голям обем работа при най-дългите работни смени. Ако принтерът не се използва, той преминава сам в икономичен режим и излиза автоматично от него в момента, в който му се зададе задача за печат.

Сигурна връзка навсякъде и по всяко време

С Wi-Fi стандарт 802.11ac и най-новите протоколи за защита, плюс Bluetooth Classic и ниско енергопотребление, ZQ521 мобилният принтер гарантира мълниеносна и защитена връзка по всяко време.

Лесна употреба и управление

Няма нужда от ръководство

Принтерите от серия ZQ500, включително и ZQ521 мобилен етикетен принтер, могат да се използват от всеки. Елементарният потребителски интерфейс няма да позволи да се въвеждат случайни промени в настройките на принтера. Големите копчета опростяват работата с ръкавици. Удобната схема за зареждане на материалите пести време.

Лесно управление

Уникалният комплект от инструменти Print DNA от Zebra Technologies включва решения за повишаване на производителността, за ефективно управление, разработване на програми и получаване на оперативна информация, което ще Ви позволи да използвате своето устройство за печат наистина оптимално.

Иновативните Zebra решения разкриват напълно потенциала на мобилен принтер ZQ521, като Ви помагат да настройвате конфигурацията, да управлявате и обслужвате своя принтер за печат на етикети с технологиите Print DNA от всяка точка на света.

Получавате и достъп до аналитични данни за състоянието и работата на този мобилен принтер в реално време, което ще Ви помогне да автоматизирате процесите, да управлявате настройките и много други.

С помощта на управление чрез Bluetooth технологията ще можете на контролирате и управлявате своя мобилен принтер ZQ521 и вътре, и извън помещенията. Използвайки SOTI® MobiControl® или Zebra Printer Profile Manager Enterprise, Вие ще можете да настройвате принтера, да преглеждате неговото състояние, да зареждате и получавате достъп до съдържанието и дори да обновявате операционната система.

Сигурност в утрешния ден с мобилен принтер за етикети и разписки ZQ521 от Zebra!

Закупувайки етикетния мобилен принтер ZQ521 на Zebra Technologies, Вие получавате стандартна гаранция от 24 месеца, благодарение на което ще си осигурите по-надеждна защита на инвестициите.

Сфери на употреба на мобилен етикетен принтер ZQ521:

  • Транспорт и логистика;
  • Производство;
  • Хотелиерство;
  • Търговия на дребно;
  • Управление на складове.
Характеристики
МаркаZebra Technologies
Метод на печатТермодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)104 mm
Работна температура-20°C до 55°C
Интерфейси802.11ac Wi-Fi, Bluetooth v4.1
Програмни езициCPCL, ZPL
Гаранция24 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече