Меню
Your Cart

ZQ511 Мобилен принтер за етикети и разписки, 203 dpi, 3-инчов

ZQ511 Мобилен принтер за етикети и разписки, 203 dpi, 3-инчов
ZQ511 Мобилен принтер за етикети и разписки, резолюция 203 dpi, 3-инчов, Широчина на печат (max) 72 mm, метод на печат термодиректен, интерфейси 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth v4.1, програмни езици CPCL, ZPL, гаранция 24 месеца, работна температура от -20°C до
  • Модел: ZQ511 Мобилен принтер
  • Тегло: 0.42kg

Свръх здрав 3-инчов мобилен принтер за етикети и разписки с резолюция 203 dpi от премиум клас ZQ511

Zebra Technologies са положили всичките си усилия, за да създадат принтер, който е готов да работи и в най-суровите условия. Развивайки успеха на серията принтери за етикети ZQ500, моделът етикетен мобилен принтер ZQ511 се отличава с по-защитена конструкция и включва такива функции като печат върху безконечна хартия, най-новите технологии за свързване, батерия с по-голям капацитет и функция за управление Bluetooth Management.

Ненадминатата функционалност и защитата на мобилен етикетен принтер за разписки и етикети ZQ511 от Zebra Technologies осигуряват висока производителност на Вашия персонал и безопасност на мрежата Ви.

Принтерът за етикети и квитанции ZQ511 не се бои от екстремни условия на употреба, изпускания и удари. Той е създаден с оглед изискванията на военните стандарти, затова може да издържи на изпускания върху бетон, попадане на течности или прах.

ZQ511 етикетен мобилен принтер с резолюция 203 dpi е предназначен за работа, характерна за устройствата, които се използват от служители на път и на терен. Големите бутони и удобният потребителски интерфейс правят този мобилен принтер лесен за употреба, дори ако сте с ръкавици.

С батерията си с голям капацитет и иновативните си функции този мобилен етикетен принтер ще Ви помогне да повишите нивото на своята производителност и да работите толкова, колкото е необходимо.

Моделът принтер за етикети и разписки от Zebra Technologies ZQ511 надгражда функционалността на тази серия принтери благодарение на по-здравата си конструкция и допълнителните си функции. Достъпен е и като RFID принтер, и като принтер за печат върху безконечна лента.

ZQ511 мобилен принтер за печат на разписки и етикети включва ексклузивните инструменти Zebra Print DNA, осигуряващи лесно интегриране, обслужване и управление на принтера, което може да се осъществява дори чрез Bluetooth.

Предимства на мобилен етикетен принтер Zebra ZQ511 с резолюция 203 dpi:

Здрава конструкция

Принтерът за печат на квитанции и етикети ZQ511 е предназначен за употреба в по-сурови условия. Той издържа на удари, падане и изпускане, повреда, попадане на влага и прах.

Този мобилен етикетен принтер може да се използва в екстремни условия на труд, характерни за работата на служителите на терен или в движение. Патентованият военен дизайн на мобилния принтер е сертифициран от независима организация и отговаря на изискванията на военния стандарт MIL-STD 810g, като осигурява защита от удари, вибрации и температурни въздействия.

Степента на защита IP54 гарантира защита от прах и влага. ZQ511 мобилен принтер за етикети е преминал опити с циклични изпускания по спецификация IEC68-2-32 – издържа 1300 изпускания от височина 1 метър.

Иновативна функционалност и защита

Уникалният комплект от инструменти на Zebra Print DNA включва решения за висока производителност, ефективно управление, разработване на програми и получаване на оперативна информация, което ще Ви помогне да използвате устройството за печат възможно най-оптимално.

Можете да настройвате конфигурацията, да управлявате и обслужвате мобилния принтер дистанционно, независимо в коя точка от света се намирате. За Вас ще е достъпна информация за състоянието на батерията в реално време, ще можете да автоматизирате процесите, да контролирате настройките за защита и много други.

С помощта на първото в отрасъла решение за управление чрез Bluetooth ще можете да контролирате и управлявате принтера ZQ511 във и извън помещенията. Предлаганото само от компания Zebra Technologies ексклузивно решение PrintSecure ще осигури надеждна защита на мрежата Ви.

ZQ511 за RFID или за печат върху безконечна лента

Универсалният мобилен принтер ZQ511 на Zebra може да печата на базата на RFID технологията. Ще можете да печатате навсякъде и по всяко време RFID етикети. Автоматичното калибриране на RFID материалите се осъществява чрез ексклузивната технология за адаптивно кодиране на Zebra.

Ако си изберете модел за печат върху безконечна хартия, ще можете да изключите отпадъците в процеса на печат и ще работите екологично. Ще губите по-малко време за утилизация на отпадъците, а в това време служителите Ви ще са свободни да изпълняват своите задачи, което ще доведе до повишаване на производителността на Вашия бизнес.

За печат с мобилен принтер ZQ511 ще са Ви необходими по-малко ролки, а също така ще Ви се налага да поставяте по-рядко нови ролки в принтера.

Отрасли, в които можете да използвате мобилен етикетен принтер ZQ511:

  • Транспорт и логистика;
  • Търговия на дребно;
  • Производство;
  • Складове;
  • Хотелиерство.
Характеристики
МаркаZebra Technologies
Метод на печатТермодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)72 mm
Работна температура-20°C до 55°C
Интерфейси802.11ac Wi-Fi, Bluetooth v4.1
Програмни езициCPCL, ZPL
Гаранция24 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече