Меню
Your Cart

PX4ie Етикетен принтер, 300 dpi

PX4ie Етикетен принтер, 300 dpi
PX4ie Етикетен принтер, резолюция 300 dpi, интерфейси Ethernet, RS-232, IPL, USB, Parallel, Wi-Fi, метод на печат термотрансферен, термодиректен, широчина на печат (max) 112 (DT) mm, 110 (TT) mm, програмни езици FP, DP, IPL, ZPL-II, DPL, XML, гаранция 12
  • Модел: PX4ie Етикетен принтер
  • Тегло: 16.33kg

PX4ie Етикетен принтер с резолюция 300 dpi се отнася към решенията от индустриален клас и конструктивно е едно стъпало по-горе над свръхнадеждния модел от Honeywell PX4i. Този нов етикетен принтер има възможност да осъществява печат на етикети, без да се свързва с компютър, като към него могат директно да се свържат периферни устройства: клавиатура, електронни везни или баркод скенер.

Освен това Принтер за етикети PX4ie с резолюция 300 dpi поддържа програмен език ZPL, а за работа в мрежа може да се използва протокол IPv6.

Сред нововъведенията на Honeywell, „изваяни“ в този етикетен принтер, са по-мощният процесор, увеличената с 8 пъти оперативна и флаш памет, цветен дисплей, Wi-Fi модул (опционално).

Благодарение на здравата си и надеждна конструкция принтерът за печат на етикети PX4ie може да се използва за поточно маркиране на стоки и палета, на производствените линии за авточасти, в хранителната промишленост при етикиране на месо и морски продукти, включително непосредствено на плавателните съдове.

Малките габарити на етикетния принтер PX4ie и модулният дизайн позволяват устройството да се постави и много ограничено място.

Висока производителност с индустриален принтер PX4ie – подобрено настояще с поглед в бъдещето

Компания Honeywell обновява спецификациите на PX4i, оставяйки всички прекрасни функции на модела и подобрявайки детайлите.

Ключови обновявания на етикетен принтер PX4ie:

  • Добавени са още програмни езици;
  • Подобрен е вариантът на Wi-Fi връзката;
  • По-бърза скорост на обработване и съответно на печат.

Индустриалният принтер за термотрансферен и термодиректен печат на етикети PX4i с резолюция 300 dpi от Honeywell е създаден за денонощна работа в критично важни приложения. Този здрав принтер за етикети е с широки възможности за свързване и мрежови протоколи, като така Ви гарантира спокойствие днес и е надеждно и мащабно решение в дългосрочна перспектива.

Здравият метален принтер за етикети от Honeywell ще Ви осигури неповторима производителност – от 100 до 300 милиметра в секунда и от първия до последния етикет. Има функции, които ще осигурят намаляване на времето за паузи в работния процес и ще сведат до минимум разходите по обслужването му.

Както тази версия на PX4ie, така и останалите от тази серия етикетни принтери маркират точно и без да губят скорост, независимо колко време работят. Тези качества на етикетния принтер са изключително подходящи за полагане на маркировка спрямо променливите данни, които изискват незабавни резултати.

Особеностите на дизайна на този принтер за печат на етикети помага да се увеличи производителността в сложни условия на експлоатация. Като интелигентно устройство принтерът за етикети може да намали количеството грешки при печат да оптимизира работните процеси.

Възможностите за управление и диагностика на принтера пестят време в процесите на работа. За това помага и специалната конструкция на магнитната печатаща глава, която позволява да бъде сменяна лесно и бързо, без загуба на време, без нуждата от специалисти.

Кои са предимствата на етикетен принтер PX4ie от Honeywell с резолюция 300 dpi?

  • Множество универсални програмни езици, което позволява принтерът да се интегрира в смесена работна среда с други принтери.
  • Умният принтер за етикети няма нужда да се свързва с компютър, той може да се свърже директно с други устройства като баркод скенери, електронни везни и апликатори, като така ще повиши ефективността и ще намали разходите по инфраструктурата, ще облекчи сложните процеси на работа.
  • Компактен принтер с модулна конструкция, което ще облекчи интеграцията му в автоматизираното етикиране.
  • Може да се свърже с мрежата Ethernet и мрежовия протокол IPv6, което ще осигури дългосрочно развитие на предприятието Ви. С няколко варианта интерфейси, включително най-високото ниво на безопасна безжична свързаност (WPA2).
Характеристики
МаркаHoneywell
Метод на печатТермотрансферен, Термодиректен
Резолюция300 pdi
Широчина на печат (max)112 (DT) mm, 110 (TT) mm
ИнтерфейсиEthernet, RS-232, IPL, USB
Интерфейси - опционалниParallel, IEEE 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi
Програмни езициFP, DP, IPL, ZPL-II, DPL, XML
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече