Меню
Your Cart

PX4ie Етикетен принтер, 203 dpi

PX4ie Етикетен принтер, 203 dpi
PX4ie Етикетен принтер, резолюция 203 dpi, интерфейси Ethernet, RS-232, IPL, USB, Parallel, IEEE 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi, метод на печат термотрансферен, термодиректен, широчина на печат (max) 112 (DT) mm, 110 (TT) mm, програмни езици FP, DP, IPL, ZPL-II,
 • Модел: PX4ie Етикетен принтер
 • Тегло: 16.33kg

PX4ie Етикетен принтер, 203 dpi резолюция е защитен, изцяло метален принтер за етикети от Honeywell, отличаващ се с ненадмината производителност (скоростта на печат от 100 до 300 мм/с от първия до последния етикет) и редица особености, които ще Ви помогнат да намалите паузите в работния процес и да сведете до минимум загубите при обслужването.

Принтерът за етикети PX4ie с резолюция 203 dpi е подходящ за бърз печат на етикети с променливи данни, отговарящи на нормативните изисквания.

Перфектната конструкция на етикетния принтер PX4ie осигурява висока производителност в най-сложите условия на труд. На това интелигентно устройство могат да се използват автономни приложения, написани на програмните езици Fingerprint и C#, което намалява грешките при печат и улеснява изпълнението на работния процес.

Функциите за управление и диагностика (предоставят се в уеб интерфейс за управление с конфигурации PrintSet) намаляват времето за паузи.

Конструкцията на магнитната печатна глава на PX4ie етикетния принтер QuickMount™ позволява да се сменя бързо и лесно. Този принтер за етикети от Honeywell е проектиран за работа с различни типове етикети и други материали и е преминал съответните опити, което Ви гарантира най-добро качество при работата с него.

Особености и предимства на етикетен принтер PX4ie с резолюция на печата 203 dpi:

 • Компактната модулна конструкция на PX4ie принтерът за етикети улеснява процеса на интеграция в сферите на използване, предполагащи автоматична маркировка.
 • На този интелигентен принтер не му е необходим компютър, управлението с други устройства, например с баркод скенери, се осъществява директно. Това позволява да се опрости производственият процес и да се повиши неговата ефективност, а също и да се намалят разходите за инфраструктура.
 • Благодарение на възможностите за избор на необходимия програмен език (DP/FP, IPL, ZSlim, DPL) PX4ie етикетен принтер се интегрира лесно в смесена работна среда.
 • Принтер за етикети PX4ie се комплектува със средства за свързване към мрежа Ethernet и поддържа мрежов протокол IPv6, като осигурява надеждна основа за в бъдеще. Предвидена е и поддръжката на много интерфейси, включително безжично свързване с високо ниво на защита (WPA2).

Индустриалният принтер PX4ie за печат на етикети е гъвкаво, компактно, програмируемо устройство, което позволява да се оптимизират операциите по печат, да се улесни разгръщането и да се получи бърза възвращаемост на вложените инвестиции.

Този принтер осигурява една изключителна производителност на печата и е създаден така, че да работи денонощно. Този здрав принтер за етикети има разширени възможности за свързване, което дава сигурност в днешно време и предоставя надеждно и мащабно решение за в бъдеще.

За серия етикетни принтери PX4ie:

PX4ie серията принтери за етикети от Honeywell са най-мощните принтери, които могат да съвместят в себе си функциите не просто на печатно устройство, а и са интелигентен компютър с мощно програмно осигуряване.

Тези устройства могат да работят в условия на непрекъснато производство, денонощни смени, големи обеми и процеси на печат, запазвайки скоростта и качеството на печата, независимо от това колко време вече работи устройството.

Добрите страни на PX4ie етикетните принтери:

 • Компактна, модулна конструкция;
 • Функция за управление и диагностициране без свързване с компютър, всички функции могат да се изпълняват директно;
 • Могат да печатат различни типове етикети;
 • Съвместим е с всички разходни материали Honeywell;
 • Корпус от метал за работа в сложни производствени условия;
 • В комплекта има средства за свързване с Ethernet мрежата;
 • Поддържа интерфейси за безжично свързване.
Характеристики
МаркаHoneywell
Метод на печатТермотрансферен, Термодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)112 (DT) mm, 110 (TT) mm
ИнтерфейсиEthernet, RS-232, IPL, USB
Интерфейси - опционалниParallel, IEEE 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi
Програмни езициFP, DP, IPL, ZPL-II, DPL, XML
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече