Меню
Your Cart

H-Class Етикетен принтер, 600 dpi, 4-инчов

H-Class Етикетен принтер, 600 dpi, 4-инчов
H-Class Етикетен принтер, резолюция 600 dpi, 4-инчов, термодиректен, термотрансферен метод на печат, интерфейси, Ethernet, Parallel, RS-232, USB, 802.11b/g Wi-Fi, GPIO, широчина на печат (max) 105.7 mm, програмни езици PLZ, PLI, PLB, гаранция 12 месеца
  • Модел: H-Class Етикетен принтер
  • Тегло: 16.33kg
  • MPN: H-4606-H-4606X

H-Class 4-инчов етикетен принтер с 600 dpi резолюция се отнася към класа индустриални принтери за етикети и се отличава със своята висока производителност. Многофункционалността на този етикетен принтер от Honeywell позволява да решите буквално всички задачи, свързани с печатането на етикети в предприятие. Пропускателната способност на този принтер за етикети е два пъти по-голяма от на другите модели от този клас.

Datamax H-4606/H-4606X е съвместим с повечето съвременни приложения, използвани в предприятията. Здравата му модулна конструкция защитава вътрешните механизми на етикетния принтер от повреда и му осигурява висока степен на производителност.

Принтерът за етикети от H-Class издържа на най-интензивните натоварвания и може да работи непрекъснато дълго време. Корпусът му е оборудван с подсветка, благодарение на което управлението на етикетния принтер се осъществява максимално лесно и удобно.

Етикетният принтер H-Class от Honeywell се отличава с високи технически характеристики и осигурява висока производителност на печата по термодиректен и термотрансферен метод, в зависимост от конфигурацията му. Принтерът за етикети е удобен за употреба благодарение на елементарния, интуитивно разбираем потребителски интерфейс с ярък дисплей.

Етикетен принтер Datamax H-4606/H-4606X е с много интерфейси, което прави свързването на други устройства максимално бързо и лесно. Големият обем на Flash паметта позволява да съхранявате всякаква информация.

С какво са толкова интругуващи етикетните принтери H-Class от Honeywell?

Голям графичен дисплей с подсветка

Изобразява както съобщения, така и графични рисунки. Изключително лесен и удобен за използване. Панелът за управление е с меки клавиши, които осигуряват бърза, точна и безопасна навигация по менюто.

Най-широкият избор от начини за свързване!

Стандартно принтерът за етикети H-Class е с всички познати интерфейси: паралелен, последователен RS-232, USB, Ethernet.

Безжичното свързване е опционално. За целта на задната част на панела на принтера за етикети от Honeywell има специален слот за мрежова карта.

3 USB порта и SDIO!

  • H-Class 4606/4606X етикетният принтер с 600 dpi резолюция е с 3 USB порта – един на задната част на панела на принтера и два на специална платформа.
  • SDIO с възможност да се използва SD карта, което позволява да се увеличи стандартният обем на паметта до 4 GB.

Повече памет – 16 MB RAM и 8 MB Flash

Това дава възможност да се заредят не само различни макети за етикети, а и необходимите шрифтове.

Нов механизъм на устройството на термоглавата

Предимството тук е, че потребителите на етикетния принтер Datamax H-4606/4606X от Honeywell имат възможност да разпределят равномерно натовареността по цялата термоглава и при поява на неизправност или при обслужването ѝ може да повдигнат леко главата и да отстранят повредата.

Програма IntellSeaQ™

Предназначена за проследяване на ресурсите и периодичността на обслужване на термоглавата от момента на поставянето и в принтера.

Възможност за изцяло автономна работа без използването на компютър с помощта на MCL

Повечето принтери от H-Class са заимствани от принтерите M-Class и I-Class. Това означава, ще можете да си вземете този етикетен принтер, а в бъдеще да се снабдите при нужда с необходимите Ви опции.

Също така принтерът за етикети от Honeywell може да бъде оборудван с пълноразмерна вътрешна намотка, която ще позволи да се постави ролка с диаметър 203 мм. Благодарение на специалното устройство на втулката, която може да се променя по диаметър, ще можете лесно да извадите ролката със самозалепващи се етикети от принтера.

Какво още получавате с 4-инчовия етикетен принтер на Honeywell?

  • Линеен скенер за баркодове (незаменим за решаването на задачите по контролиране правилността на печата на баркодове);
  • GRIO – интерфейс, който позволява да се контролира процесът на печат чрез задаване на точно време на излизане на първия етикет, периодичност на печатането, а също и да се известява операторът, когато процесът на печат на етикети приключи.

Етикетните принтери от Honeywell H-Class са най-гъвкавото решение за маркировка в условията на производството в днешно време. Идеалното съчетание на цена, функционалност, качество и надеждност – това е етикетен принтер Datamax H-4606/4606X!

Характеристики
МаркаHoneywell
Метод на печаттермотрансферен, термодиректен
Резолюция600 dpi
Широчина на печат (max)105.7 mm
ИнтерфейсиEthernet, Parallel, RS-232, USB
Интерфейси - опционални802.11b/g Wi-Fi, GPIO
Програмни езициPLZ, PLI, PLB
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече