Меню
Your Cart

H-Class Етикетен принтер, 406 dpi, 4-инчов

H-Class Етикетен принтер, 406 dpi, 4-инчов
H-Class Етикетен принтер, резолюция 406 dpi, 4-инчов, интерфейси RS-232, Parallel, Ethernet, USB, Wi-Fi 802.11b/g, GPIO, Широчина на печат (max) 103.9 mm, програмни езици PLZ, PLI, PLB, гаранция 12 месеца
  • Модел: H-Class Етикетен принтер
  • Тегло: 16.33kg
  • MPN: H-4408

4-инчовият H-Class Етикетен принтер с 406 dpi резолюция е един от най-иновативните и многофункционални принтери, разработени за динамичните съвременни приложения в предприятията.

Пропускателната способност на H-Class 4408 етикетен принтер от Honeywell е два пъти по-голяма от тази на принтерите от същия клас. Етикетният принтер е направен от надеждни материали и детайли, които осигуряват буквално денонощната работа на това печатащо устройство.

Модулната конструкция на H-4408 моделът етикетен принтер от Honeywell извежда неговата производителност на най-високо ниво. Големият LED екран с резолюция 240х320 пиксела позволява лесно да се настрои печатът и да се получават сигурно съобщенията за състоянието на работата. Дисплеят може да изобразява и текстови съобщения, и графични изображения, например логото на компанията.

H-Class принтер за етикети на Honeywell е с високопроизводителен 32 битов, 200 MHz процесор. Благодарение на него е възможно да се изпълняват няколко задачи едновременно.

Механизмите и детайлите на този етикетен принтер са защитени със здрав и надежден метален корпус, той защитава надеждно вътрешната част на принтера от негативното въздействие на околната среда.

Специалното на Datamax H-4408 етикетен принтер е неговата термоглава. Тя е направена така, че да осигури превъзходно качество на печата и лесно обслужване.

Устройството на печатащата глава е такова, че натоварването върху нея се разпределя равномерно. Отстраняването на неизправности ще отнема много малко време, за да достъпите до необходимия детайл, е достатъчно само да повдигнете леко термоглавата нагоре. Върху нея има датчик. Слайдерът позволява на датчика да се мести лесно по цялата дължина на термоглавата и с помощта на подсветка бързо да се определи положението на етикетите.

Панелът за управление на H-Class принтера за етикети е с клавиши. С тях се навигира точно, бързо и безопасно по менюто. Моделът на Honeywell от H-Class стандартно е с интерфейси RS-232, Parallel, Ethernet и USB 2.0. има опция и за безжична връзка Wi-Fi.

Honeywell H-4408 принтер за печат на етикети е универсален принтер за маркировка на продукти в производството. Ако за Вас са важни функционалността, надеждността, качеството и изгодната цена, Datamax H-4408 е Вашето решение! Това е индустриален етикетен принтер, който ще Ви помогне в разрешаването на всякакви задачи в предприятието, свързани с печата на етикетите и баркодовете. Многообразните интерфейси значително увеличават функционалните характеристики на принтера, от които ще можете да се възползвате. Този принтер за етикети осъществява висококачествен печат на етикети по термотрансферен и термодиректен метод със скорост 203 мм/сек.

H-4408 Honeywell етикетен принтер е едно уникално съчетание на висока производителност, дълга служба и удобна употреба благодарение на разбираемия интерфейс за управление с ярък дисплей.

Изберете най-доброто за своя бизнес, като изберете етикетен принтер от H-Class на Honeywell!

Характеристики
МаркаHoneywell
Метод на печатТермодиректен, Термотрансферен
Резолюция406 dpi
Широчина на печат (max)103.9 mm
ИнтерфейсиRS-232, Parallel, Ethernet, USB
Интерфейси - опционални802.11b/g Wi-Fi, GPIO
Програмни езициPLZ, PLI, PLB
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече