Меню
Your Cart

H-Class Етикетен принтер, 300 dpi, 6-инчов

H-Class Етикетен принтер, 300 dpi, 6-инчов
H-Class Етикетен принтер, резолюция, 300 dpi, 6-инчов, интерфейси Ethernet, RS-232, Parallel, USB, Wi-Fi 802.11b/g, GPIO, широчина на печат (max) 162.6 mm, термотрансферен, термодиректен метод на печат, програмни езици PLZ, PLI, PLB, гаранция 12 месеца
  • Модел: H-Class Етикетен принтер
  • Тегло: 16.33kg
  • MPN: H-6308-H-6310X-H-8308X

Етикетните принтери H-Class от Honeywell се появяват на пазара през 2006-та година и веднага привличат вниманието към себе си. H-Class принтерите за етикети успяват за спечелят потребителите си с рядкото добро съчетание на цена, качество и технически характеристики. Можем уверено да кажем, че H-Class етикетните принтери на Honeywell разрушават стереотипа за оборудване за решаване на задачите по маркировката в производството.

Това е така, защото H-Class принтерът се отличава с разумна цена, високо качество и скорост на печата, износоустойчивост, широк избор от допълнителни устройства (които могат да се инсталират към базовата конфигурация на принтера) и редица уникални качества, които нямат аналог сред етикетните принтери от този клас.

Затова H-Class принтерите от Honeywell в момента са едно от най-гъвкавите решения за маркировка в условията на производствените процеси.

Семейството принтери за етикети H-Class включват 4-, 6- и 8-инчови модели с резолюция на печат 203, 300, 400 и 600 dpi. Съчетанието на висококачествен печат, отлична производителност и надеждност правят H-Class етикетните принтери изгодна придобивка в сравнение с другите представени на пазара принтери за печат на етикети от премиум класа.

H-Class Honeywell етикетните принтери са създадени за печат на големи обеми етикети с висока резолюция. Изключително подходящи са за употреба в условия, изискващи висока производителност, благодарение на лесното обслужване на модулната им конструкция и инсталирането на принадлежности директно на мястото на използването им.

Особености на 6-инчов етикетен принтер с резолюция 300 dpi:

  • 6-инчовият етикетен принтер с резолюция 300 dpi от H-Class има Ethernet порт, паралелен и последователен портове и USB порт. Има възможност и за добавяне на допълнителни модули за връзка.
  • Лесно управление на лентата благодарение на широкия избор от носители и поддръжка на ленти с покритие отвътре и отвън.
  • Голям графичен дисплей с резолюция 240х320 пиксела за удобно навигиране по менюто.
  • Многоезично меню на английски, испански, немски, италиански, френски език.
  • Надеждна конструкция със зъбчати предавки и здрава алуминиева рамка.

Високопроизводителният индустриален 6-инчов принтер за етикети H-Class е много подходящ за печат на голямо количество етикети с висока резолюция за нуждите на производствените предприятия, складовите и транспортните компании.

Що се отнася до възвращаемостта на инвестициите, можете да сте сигурни, че ще е голяма, тъй като с този етикетен принтер производителността на бизнеса Ви ще е много голяма, което е особено важно за критично важните операции, изпълнявани денонощно и без почивен ден.

Модулната конструкция на H-Class принтера за етикети също увеличава времето за безотказна работа и повишава производителността на вложения труд. Големият дисплей подпомага по-бързото и лесно управление и изобразява ясно съобщенията за състоянието на принтера.

H-Class етикетният принтер е с термодиректен и термотрансферен метод на печат. Отличава се с надеждност и продължителна експлоатация благодарение на здравия си метален корпус и съвременните вътрешни компоненти. Този принтер за етикети може да се използва в най-напрегнатите условия – в производството, в складови помещения и т.н. Той ще бъде незаменим помощник при решаване на задачи по етикиране на продукти, изпращане на стоки, производство на лепенки и етикети за палета.

Принтерът за печат на етикети от H-Class е принтер конструктор, благодарение на което е предпочитан пред останалите модели от своя клас. Има IntellSeaQ програма, която позволява да бъде контролирано състоянието на термоглавата. Специалната конструкция на термоглавата с механизъм за притискане прави използването на етикетния принтер по-удобно. Принтерът може да печата на практика на всякакви материали.

Характеристики
МаркаHoneywell
Метод на печатТермотрансферен, Термодиректен
Резолюция300 dpi
Широчина на печат (max)162.6 mm
ИнтерфейсиEthernet, RS-232, Parallel, USB
Интерфейси - опционални802.11b/g Wi-Fi, GPIO
Програмни езициPLZ, PLI, PLB
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече