Меню
Your Cart

CL6NX Етикетен принтер, 203 dpi

CL6NX Етикетен принтер, 203 dpi
Спрян от продажба
CL6NX Етикетен принтер, 203 dpi
SATO CL6NX етикетен принтер, термотрансферен, термодиректен печат, резолюция 203 dpi, широчина на печат до 167.5 mm, поддържани интерфейси Ethernet, USB, RS-232, Bluetooth, EXT I/O, програмни езици SZPL, SDPL, SIPL, STCL, гаранция 12 месеца.
  • Модел: CL6NX Етикетен принтер
  • Тегло: 20.00kg
  • UPC: CL6NX

SATO CL6NX Етикетен принтер, с резолюция на печат 203 dpi

CL6NX е част от новото поколение индустриални принтери на SATO. Изключително бърз 6-инчов принтер, лесен за употреба и за управление.Принтерът е предназначен основно за складове, фабрики, дистрибуционни центрове, места, където е необходим надежден и постоянен печат на етикети. CL6NX е със здрава конструкция - метален корпус, лята алуминиева рамка и вътрешен механизъм, за да се гарантира качеството на печат, защита при работа в индустриална среда и дълготрайността на  принтера. При проектирането на устройството са взети предвид и детайли като необходимост от използване на ограничено пространство при потребителя – има двустепенно отваряща се страница за смяна на консумативите.

CL6NX принтерът има регулируем държач за етикет

Постига се  по-голям капацитет за поставяне съответно на по-голяма ролка, и по-рядко спиране на работата за смяна на консуматива. Индустриалният принтер е адаптивен към посоката на поставяне на печатащата лента (ribbon) – по часовниковата стрелка и обратно, както и към печатащият слой - от външната или вътрешната страна на лентата. CL6NX поддържа, както програмният езикSBPL на SATO, така и автоматично разпознаваемулациите - ZPL, DPL, IPL, TCL. Етикетният принтер от серия CLNX e лесен за управление, както през All-in-One софтуера на производителя, така и през самия цветен дисплей на устройството.

Работна температура: 0° C до 40° C.

Характеристики
МаркаSATO
Метод на печатТермотрансферен, Термодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)167.5 mm
ИнтерфейсиEthernet, USB, RS-232, Bluetooth, EXT I/O
Интерфейси - опционалниWi-Fi, Dual band (2.4GHz, 5GHz)
Програмни езициSZPL, SDPL, SIPL, STCL
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече