Меню
Your Cart

DS4308-HC Баркод скенер 2D

Топ цена за DS4308-HC Баркод скенер 2D - DS4308-HC Баркод скенер (  )

DS4308-HC Баркод скенер 2D

DS4308-HC баркод скенер на Zebra Technologies се справя отлично с разчитането на линейни (1D), двумерни (2D) и PDF417 баркодове от хартиени етикети, екран на мобилно устройство или компютър, кодове принтирани на извити повърхности, както и такива с висока плътност отпечатани на много малки обекти. Баркод четецът безпроблемно декодира баркодове с лошо качество, надраскани или  бледо принтирани, посредством вградената PRZM интелигентна технология на Zebra, като повишава скоростта на декодирането и ефективността на потребителя.

DS4308-HC се отличава с широк обхват на сканиране

Потребителите имат възможността да уловят бързо и лесно кодове на близко или по-далечно разстояние, без необходимост скенерът да се подравнява спрямо баркода – omnidirectional. Здравата конструкция на скенера позволява устройството да работи безпроблемно дори след множество изпускания от 1.83 m върху бетон. С опцията за регулиране на звука (beeper) при сканиране, DS4308-HC е подходящ за употреба, както в много тихи обстановки, така и в много шумни. Скенерът на Zebra разполага с три режима за сигнализация при успешно сканиране: светлинна индикация (червена или зелена), вибрация и звуков сигнал.

Проектиран със специален пластмасов корпус, устойчив на ежедневно третиране със силно дезинфекциращи химикали и степен на защита IP42, DS4308-HC намира приложение главно в здравеопазването.

Работна температура: 0° C до 50° C

Характеристики
МаркаZebra Technologies
ВидЖичен
ТехнологияImager (2D)
ИнтерфейсиUSB, RS-232, RS-485, KBW
Четене на кодове1D, 2D
Гаранция60 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Тагове: жичен , 2D скенер , imager
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече