Меню
Your Cart

Gryphon I GD4520 Баркод скенер 2D, Digimarc, USB кабел

Gryphon I GD4520 Баркод скенер 2D, Digimarc, USB кабел
Datalogic Gryphon I GD4520 Баркод скенер, Digimarc, USB кабел, Imager (2D), жичен, поддържани интерфейси USB, RS232, KBW, гаранция 60 месеца.
  • Модел: Gryphon I GD4520 Баркод скенер
  • Тегло: 0.70kg
  • Код: 01DB-GD4500
  • UPC: Gryphon GD45
  • MPN: GD4520-BKK1

Gryphon I GD4500 Баркод скенер 2D, Digimarc от Datalogic

Gryphon I GD4500 баркод скенер от Datalogic е проектиран със стилен, ергономичен и компактен дизайн, който го прави основно приложим в сферата на търговията, офис среди, леката промишленост, в здравеопазването и др. Баркод четецът предлага на потребителите голям набор от функционалности и може да бъде използван като ръчен или в режим „свободни ръце“. Motionix motion-sensing технологията на производителя засича движенията на оператора и автоматично превключва в желания режим на работа.

Gryphon I GD4500 скенерът улавия дори много малки баркодове

Gryphon I GD4500 безпроблемно се справя с декодирането на линейни (1D) и двумерни (2D) баркодове – отпечатани на хартия или от екрана на мобилно устройство. Omnidirectional сканиране - елиминира нуждата от прецизно насочване на скенера спрямо баркода. Баркод скенерът на Datalogic разполага със силно видима 4 точкова система за прицелване, благодарение на която потребителите лесно определят зоната за сканиране. Освен това е снабден с Green Spot технологията на производителя за добра обратна връзка – визуализира се зелена точка при правилно прочетен код. 

Препоръчителна температура за работа с устройството - 0° C до 50° C.

Характеристики
МаркаDatalogic
ВидЖичен
ТехнологияImager (2D)
ИнтерфейсиUSB, RS232, KBW
Четене на кодове1D, 2D
Гаранция60 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече