Меню
Your Cart

LS3008 Баркод скенер 1D

Топ цена за LS3008 Баркод скенер 1D - LS3008 Баркод скенер (01ZB-LS3008  )
Спрян от продажба

LS3008 Баркод скенер 1D

Лазерните скенери LS3008 са предвидени за ежедневно ползване в складовете на търговски обекти,  в малки производствени предприятия, в леката промишленост.  Четците са с устойчива конструкция - компонентите на устройството са разположени върху една платка - елиминира се най-често създаващото проблеми звено - лентовите кабели между няколко платки. Прозорецът за сканиране е изработен от закалено стъкло, неподатливо на надраскване.  

LS3008 разполага с полимерна технология за сканиране

Патентованата полимерна технология за сканиране предотвратява триенето и износването, предоставяйки издръжливост и надеждност. Приложен е многолинеен растерен модел - вече не е необходимо прецизно насочване и позициониране на четеца спрямо баркода, за да бъде уловен кода. LS3008 ръчни скенери имат широк работен обхват - от контакт до 48,26 cm (19 инча). Успешно се справят и с прочитането на по-дребни 1D баркодове - до 3 mil.

Има възможност за използване на стойка - Intellistand, работа в настолен режим. Издържа на падания от 2 mвърху бетон, при стайна температура.

Характеристики
МаркаZebra Technologies
ВидЖичен
Степен на защитаIP53
Работна температура-20°C до 50°C
ТехнологияЛазерен (1D)
ИнтерфейсиUSB, RS-232, KBW, IBM 46XX
Четене на кодове1D
Гаранция36 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече