Меню
Your Cart

Granit 1991i Баркод скенер, 2D, Bluetooth

Granit 1991i Баркод скенер, 2D, Bluetooth
Granit 1991i Баркод скенер, безжичен, 2D Imager, Bluetooth v4.2, интерфейси USB, RS-232, степен на защита IP67, IP65, батерия Li-ion 2450 mAh, работна температура -20°C до 50°C, гаранция 36 месеца
  • Модел: Granit 1991i Баркод скенер
  • Тегло: 0.71kg

Сред компаниите, които веднага предизвикват ефект на безусловно разпознаване и положителна реакция само от едното чуване на името, Honeywell заема специално място. Първоначално компанията е работела на военния сектор, това ниво на качество и надеждност на всички устройства, произведени по лиценз или в заводите на Honeywell, е запазено и до днес, затова всяко устройство с тази марка работи гарантирано в пъти повече, отколкото предвижда стандартната му гаранция.

Военното направление е в миналото, днес компания Honeywell предлага предимно високопроизводително, иновативно, високотехнологично оборудване за подобряване на обслужването на малкия и средния бизнес.

Всеки процес в бизнеса е малко или много стандартизиран, най-малкото, ако говорим за рутинните операции на каса, при обработване на данни, при инвентаризация. Затова 2D баркод скенерите са необходими устройства за тези дейности.

От своя страна Honeywell предлага 2D скенери за баркодове от изключително висок клас. Те могат да решат всички стандартни задачи, които обикновено се поставят пред устройствата от този тип, с максимална скорост и ефективност.

2D Granit 1991i безжичен баркод скенер с Bluetooth от Honeywell е ново поколение баркод четец, наследник на предходни успешни серии от производителя, който е с по-широки възможности и който залага нови стандарти за физическа защита.

Granit 1991i баркод четец се отличава с най-добрите в своя клас показатели за устойчивост на удари (издържа на изпускане от височина 3 метра!) и запазва работоспособността си след падане от площадките за разтоварване и мотокарите.

Резултатите от опитите за устойчивост към удари при изпускане от височина от 1 метър сочат, че баркод скенерът Granit 1991i с технология на сканиране 2D Imager ще работи надеждно в условия на ежедневна експлоатация, за която са характерни ударите и паданията от работни маси.

2D баркод четецът Granit 1991i със стандартен или гъвкав обхват може да работи продължително и в тежки условия, той издържа на над 7000 удара при падане – най-добрият показател при този клас устройства. А защитата от попадане на влага и прах (IP67) гарантира надеждната работа на баркод четеца и при най-небрежното му използване.

Благодарение на баркодовете въвеждането на данни става по-бързо и точно, заради което се повишава производителността на работните операции. Но при повредени и некачествени баркодове работата върви бавно и трудно. Трудночетими баркодове се срещат в разпределителни центрове, в складове и в промишлени предприятия. Причината за това е ниското качество на печат или повреждане при обработването.

Granit 1991i безжичен баркод скенер, създаден на основата на разработената от Honeywell платформа за обработка на изображенията, няма да позволи на трудночетимите етикети да се превърнат в проблем при работния процес. Моделите баркод скенери 1991i SR (стандартен обхват) и XR (гъвкав обхват) се отличават с отлични показатели за сканиране при различни обхвати. 1991i баркод скенер с технология 2D Imager е оптималното решение, ако за постигането на максимална производителност Ви е необходимо високоскоростно сканиране и не сте готови да жертвате издръжливостта на устройството заради цената.

Предимства на баркод скенера 1991i от Honeywell

Този баркод четец е един от най-здравите модели на Honeywell. Производителят заявява твърдо специалния стандарт, който позволява на този скенер да издържа на многократни удари и падания при употреба. Това позволява 1991i скенер за баркодове да се използва в складове, където е необходимо да се качвате по стълби, на голямо разстояние от пода. Другите предимства на този баркод скенер са:

  • Освен устойчивостта му при изпускане и механични въздействия, корпусът на този баркод скенер е с висока защита от влага, прах, а също и от ниски температури. Може да се използва при -20 градуса по Целзий, което значи, че скенерът може да работи навън или в студени цехове и фабрики, например във фабрики за месо.
  • Баркод четецът разпознава дори и най-замърсените, повредени или просто неправилно или неудобно залепени етикети. Няма да се налага да полагате кой-знае какви усилия, всичко ще се случва автоматично.
  • Подобрени качества на подсветката, подобрена дълбочина на остротата при сканиране и разчитане, подобрени показатели на лазера – всичко това се съчетава със съвременните стандарти за връзка, използва се Bluetooth за по-бързо предаване на данните.
  • Времето за работа без презареждане на батерията е до 14 часа, издържа дори и при дълги смени, без да му "падне" батерията.

Ако искате работата да върви бързо, безпроблемно и неусетно, изберете за своя бизнес безжичен 2D баркод скенер с Bluetooth 1991i от Honeywell!

Характеристики
МаркаHoneywell
Видбезжичен
Степен на защитаIP67, IP65
Работна температура-20°C до 50°C
Технология2D Imager
ИнтерфейсиUSB, RS-232
Четене на кодове1D, 2D
БатерияLi-ion 2450 mAh
РадиоBluetooth v4.2
Гаранция36 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече