Меню
Your Cart

Granit 1990i Баркод скенер, 2D

Granit 1990i Баркод скенер, 2D
Granit 1990i Баркод скенер, жичен, 2D Imager, интерфейси USB, RS-232, степен на защита IP67, IP65, работна температура -30°C до 50°C, гаранция 36 месеца
  • Модел: Granit 1990i Баркод скенер
  • Тегло: 0.34kg

Granit 1990i Баркод скенер е 2D скенер със стандартен (SR) или с гъвкав (XR) обхват със свръхвисока степен на защита, който помага на потребителите да получат максимална производителност на труда си и безотказна работа. Най-добрата в неговия клас издръжливост осигурява ниска обща стойност на баркод четеца Granit 1990i от Honeywell. Благодарение на превъзходните си характеристики на сканиране този баркод скенер разчита бързо дори и повредени или некачествени баркодове.

Баркод скенер Granit 1990i разширява възможностите и задава нови стандарти за физическа защита

Granit 1990i баркод скенер е създаден за най-суровото използване – той издържа на изпускане от височина 3 метра и на 7000 удара при изпускане от височина 1 метър. Изключителната му здравина, широкият диапазон от работни температури (от -30 до +50 градуса по Целзий) и степента му на защита IP67 намаляват разходите по обслужването му и увеличават времето за безотказна работа с него.

Granit 1990i баркод четец от Honeywell демонстрира изключителна ефективност на сканиране дори и при работа с повредени и некачествени баркодове. Сканирането и предаването на данни от качествени баркодове става по-бързо от всякога.

Баркод скенер Granit 1990i със стандартен или с гъвкав обхват е изключително подходящ за обичайните операции за сканиране на линейни и двумерни баркодове на близко.

Програмата Honeywell Operational Intelligence за събиране и анализ на данни осигурява достъп до ценна информация, която помага да повишите производителността на работата и пропускателната способност.

Приложението Honeywell Scanner Management Utility (SMU) е цялостно решение, което автоматизира процеса на внедряването и обновяването на скенерите в работната среда.

Компания Honeywell постоянно предлага все по-нови и нови модели професионални устройства, предназначени за разрешаване на задачи, свързани с обработването и предаването на информация. Всички устройства се отличават с изключително високо качество, здравина и други положителни характеристики, които позволяват на потенциалните клиенти да избират сред много технологии, ориентирайки се спрямо възможностите си и спецификите, но винаги могат да бъдат сигурни, че устройствата от Honeywell ще им служат дълги години без проблем и ще издържат на сурови експлоатационни условия.

Направлението 2D баркод скенери е изключително важно за компания Honeywell, затова производителят се старае да предлага все по-нови модели в зависимост от променящите се условия и нуждите на бизнеса. Всъщност работата и функциите на тези устройства са много елементарни и очевидни – разчитане на информация от баркодове и етикети на различни стоки. Въпросът е в нивото на скоростта и другите параметри, с които работят устройствата.

Honeywell предлага професионални качествени устройства, които отговарят напълно на законодателните изисквания. Това е важен критерий и трябва да се има предвид при търсене и закупуване на такъв вид устройства, защото всяка бизнес техника трябва да е официално одобрена от законодателните актове, за да може да се използва.

По-подробно за предимствата на жичен баркод скенер Granit 1990i от Honeywell

  • Специално разработен корпус, надежден и издръжлив, способен да понесе до 7000 удара при падане или изпускане от височина 1 м, може да се използва при инвентаризация на стоки на по-голяма височина.
  • Работи в различни температурни условия, предназначен е за студени цехове, тъй като издържа на температури от -30 градуса по Целзий. Връзката също остава стабилна дори и при такива температури.
  • Високо качество на разчитане на баркодове, този жичен баркод четец от Honeywell може да възстанови дори и сериозно повредени етикети и баркодове.
Характеристики
МаркаHoneywell
Виджичен
Степен на защитаIP67, IP65
Работна температура-30°C до 50°C
Технология2D Imager
ИнтерфейсиUSB, RS-232
Четене на кодове1D, 2D
Гаранция36 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече