Меню
Your Cart

DS3508 Баркод скенер 2D, DPM

Топ цена за DS3508 Баркод скенер 2D, DPM - DS3508 Баркод скенер (01ZB-DS3508  )

DS3508 Баркод скенер 2D, DPM от Zebra Technologies

Zebra Technologies прилага иновативна технология за улавяне на цифрови изображения в скенерите DS3508. Тя осигурява изключително бързо и точно заснемане на едномерни (1D) и двумерни (2D) баркодове, на изображения, както и на DPM (direct part marks). Ръчните четци са проектирани за работа в тежки индустриални условия, имат устойчива конструкция, изработени са, така че да бъдат защитени от прах и вода (IP65), и да работят нормално след изпускания върху бетон (до 2 m). DS3508 поддържат omni-directional scanning - независимо от ориентацията на баркода, четците го сканират.

DS3508 баркод четците предлагат извънредна скорост на сканиране

Устройствата са с мощен 624 MHz процесор, прочитането на 1D и 2D кодовете, независимо от техния размер и плътност, се случва в рамките на милисекунди. Специфичната технология за осветеност и сензорът, предоставящ бързина на заснемане, осигуряват изключителна толерантност на движение. За "прицелването" със скенера - при насочване на скенера се появява ярка лазерна точка в центъра, която спомага за бързото и точно прочитане на съответния баркод. Точката се наблюдава дори при наличието на ярка слънчева светлина.

DS3508 серията се състои от три модела

- DS3508-SR - поддържа четене на 1D и 2D баркодове, и правенето на снимки;
- DS3508-HD - оптимизиран за заснемане на всякакви 2D баркодове - както на стандартни, така и на много дребните 2D кодове, с висока плътност (High Density);
- DS3508-DP - поддържа функционалностите на горните два модела, като добавя и четенето на баркодове, отпечатани директно върху артикул (DPM).

Характеристики
МаркаZebra Technologies
ВидЖичен
Степен на защитаIP65
Работна температура-20°C до 50°C
ТехнологияImager (2D)
ИнтерфейсиUSB, RS-232, RS-485, KBW
Четене на кодове1D, 2D, DPM
Гаранция36 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Тагове: 2D скенер , imager , жичен , DPM
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече